DIY
DIY: Τέλεια hairstyles που είναι ευκολότερα απ’ ότι φαίνονται!
Τιps μαγειρικής
Πέτρος Συρίγος: Σουφλέ καρμπονάρα στον φούρνο!
Tips & Trends
Υπάρχει ένα jacket που έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ημέρες!
Επιδερμίδα
Χημικό αισθητικό lifting: Η Θεανώ Μπέλλα μας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες!
Home / Ζώδια / Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019!

Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)
Αυτό το διάστημα ενεργείτε με συμπόνια και φαντασία όσον αφορά στα συναισθήματά σας, γι’ αυτό και στο προσκήνιο βρίσκονται οι σχέσεις σας, τόσο ερωτικές, όσο και προσωπικές. Αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)
Η δημιουργικότητά σας θα αναγνωριστεί επιτέλους στη δουλειά σας και θα ακούσετε το  μπράβο που τόσο θέλετε από το αφεντικό σας. Προσπαθείτε να λέτε πάντα λιγότερα από όσα θέλετε γιατί αλλιώς θα εμπλακείτε σε καυγάδες στη δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)
Σήμερα ακτινοβολείτε θετική ενέργεια και γοητεία και όλοι θα θέλουν να βρίσκονται έστω και για λίγο στο πλευρό σας. Θα σας γίνει μια επαγγελματική πρόταση που αρχικά θα σας συναρπάσει, όμως σκεφτείτε την καλά πριν την αποδεχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)
Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους, όμως αυτό δεν πρέπει να σας στενοχωρήσει. Με ένα καλό αποταμιευτικό πρόγραμμα θα μπορέστε να τις τακτοποιήσετε.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)
Αυτή είναι η σωστή στιγμή για να βοηθήσετε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη καθώς είναι κάτι που σας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Αν δεν το κάνετε εσείς, ποιος περιμένετε να το κάνει;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να διορθώσετε κάτι που έχει γίνει στα οικογενειακά σας και φταίτε εσείς γι’ αυτό. Ζητήστε συγγνώμη από όλους όσους έχετε πληγώσει και υποσχεθείτε τους πως στο εξής θα είστε καλύτερες.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)
Η έξοδος με έναν φίλο σας θα κάνει καλό, γι’ αυτό και κανονίστε την σήμερα αφού θα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο. Προσπαθήστε στη δουλειά σας να είστε προσεχτικές και να μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που μπορούν να βλάψουν τη φήμη κάποιων συναδέλφων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)
Ένα οικογενειακό θέμα σας απασχολεί σήμερα και προσπαθείτε να βρείτε την πιο συμφέρουσα λύση. Αν δείτε ότι δεν τα καταφέρνετε μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια και τις συμβουλές των φίλων σας. Βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)
Σήμερα είστε αποφασισμένες να κάνετε μια διεξοδική συζήτηση με τους φίλους σας για να τους πείτε τα παράπονά τους και να τους ζητήσετε το λόγο που τελευταία δεν περνούν αρκετό χρόνο μαζί σας. Να είστε ήρεμες και διαλλακτικές και να τους αφήσετε να μιλήσουν και να σας εξηγήσουν την όλη κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)
Κάτι σας μπερδεύει το τελευταίο διάστημα και δεν μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθερες ούτε ασφαλείς. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία και να μείνετε μακριά από ξεσπάσματα που δεν θα σας βγουν σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)
Ήρθε η ώρα να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας γιατί τελευταία τα έχετε δώσει όλα στη δουλειά σας  και δεν προλαβαίνετε να πάρετε ανάσα. Σήμερα είναι η ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2- 20/3)
Ακούστε μια φορά το ένστικτό σας γιατί θα σας βγει σε καλό και μην βάζετε σε αυτή τη τη φάση πρώτη τη λογική σας. Βγείτε με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό και περάστε καλά.

Καλημέρα!

Φωτογραφία: iStock/ Ideal Image

Πηγή: Περιοδικό Αστρολόγος!

×