Μαλλιά
Όλα όσα πρέπει να κάνετε αν τα μαλλιά σας φριζάρουν και στην παραλία!
Tips & Trends
Gingham print: Είναι μια από τις top τάσεις όλου του Καλοκαιριού;
Μακιγιάζ
Τα ωραιότερα lip gloss ever -Γιατί το Καλοκαίρι θέλει λάμψη!
Τιps μαγειρικής
Βασίλης Καλλίδης: Φαλάφελ με σάλτσα με ταχίνι και Φαλάφελ μπέργκερ!
Home / Ζώδια / Καρκίνος + Ζυγός: Πόσο πολύ ταιριάζουν αυτά τα δύο ζώδια;

Καρκίνος + Ζυγός: Πόσο πολύ ταιριάζουν αυτά τα δύο ζώδια;

Είναι γεγονός πως κάποια ζώδια έχουν μεγαλύτερη χημεία μεταξύ τους από κάποια άλλα. Επίσης υπάρχουν συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν από το πρώτο λεπτό και άλλα ζώδια που θέλουν τον χρόνο τους για να έρθουν κοντά.

Ο Καρκίνος και ο Ζυγός είναι δύο ζώδια που μπορεί να έχουν μια αρμονική σχέση αλλά ταυτόχρονα θα έχουν μια σχέση με εντάσεις γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα. Ναι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Και όχι, μην νομίζετε πως είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Συγκεκριμένα η μεγάλη διαφωνία τους είναι το αν θα μείνουν στο σπίτι ή αν θα βγουν έξω από το σπίτι με φίλους ή και μόνοι τους για να διασκεδάσουν και να περάσουν ωραία.

Μπορεί να μην υπάρχει η σούπερ μεγάλη χημεία ανάμεσά τους αλλά αυτό πολλές φορές σημαίνει λιγότερο δράμα και περισσότερη αρμονία στη σχέση τους -σας το λέμε εμείς που κάτι παραπάνω ξέρουμε και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

Αυτό δεν είναι άλλωστε το μυστικό για μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση;  Τα πυροτεχνήματα άλλωστε, όσο ωραία κι αν είναι, πάντοτε τελειώνουν και τι μένει μετά εκτός από μια σειρά από αναμνήσεις; Απολύτως τίποτα!

Διαβάστε ακόμα: Θες να κάνεις έναν Τοξότη πολύ ευτυχισμένο; Να τι πρέπει να προσέξεις!

Θες να επιβιώσεις στη σχέση σου με έναν Ζυγό; 10 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν!

Καρκίνος: Με ποιο ζώδιο θα είναι πολύ ευτυχισμένος και θα ταιριάξει απόλυτα;

×