Ζώδια

Kate Middleton & Πρίγκιπας William: Είναι το πιο ταιριαστό ζευγάρι της αστρολογίας

Ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι ένα πολύ δυνατό ζευγάρι και ο συνδυασμός των ζωδίων τους το αποδεικνύει.

Συγκεκριμένα  η Kate είναι Αιγόκερως και ο William Καρκίνος, δυο ζώδια που φαινομενικά δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun στο συγκεκριμένο συνδυασμό ταιριάζει απόλυτα το «Τα ετερώνυμα έλκονται» καθώς ο ένας συμπληρώνει απόλυτα τον άλλον.

Η Kate Middleton ως Αιγόκερως είναι πολύ φιλόδοξη και θέλει πάντα να καταφέρνει όλα τα όνειρα της και τους στόχους της. Από την άλλη μεριά ο William, ως Καρκίνος, είναι πιο ευαίσθητος και συναισθηματικός.

Το μεγάλο μειονέκτημα του Καρκίνου είναι ότι δεν φέρνει εις πέρας όλες τις εκκρεμότητες του. Γι’αυτό όμως χρειάζεται στο πλευρό του έναν Αιγόκερω για να τον ωθεί να κάνει πράγματα που αποφεύγει.

Το ζευγάρι καταφέρνει να έχει μια απόλυτα υγιή σχέση γιατί ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Έτσι, ο,τι μειονέκτημα έχει ο ένας το συμπληρώνει ο άλλος με κάποιο πλεονέκτημα. Σύμφωνα λοιπόν με ειδικούς αστρολόγους το πριγκιπικό ζεύγος θα έχει πάντα μια υγιή σχέση χωρίς σκαμπανεβάσματα και εντάσεις.

Aπό την άλλη μεριά ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αστρολογικά δεν ταιριάζουν απόλυτα και η σχέση τους μπορεί να έχει και κάποιες εντάσεις στο μέλλον. H Meghan Markle είναι Λέων και ο Πρίγκιπας Harry είναι Παρθένος. Εκείνη έχει αρχηγικές τάσεις ενώ εκείνος προτιμάει να είναι το πρακτικό μυαλό της σχέσης. Σύμφωνα με τους αστρολόγους ταιριάζουν αρκετά μεταξύ τους αλλά ίσως η διαφορετικότητά τους να δημιουργήσει και κάποιους μικροτσακωμούς στο μέλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ευτυχισμένοι μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 12/3: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για το Σαββατοκύριακο

Τα Ζώδια Σήμερα: “Υδροχόε, αυτή την περίοδο η τύχη είναι με το μέρος σου”

Ζωδια: Πώς θα περάσουν την καραντίνα στο σπίτι τους τον Μάρτιο;