Μαλλιά
Το νέο κούρεμα της Rihanna είναι ανατρεπτικό και αμφιλεγόμενο -Σας αρέσει;
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020!
Διατροφή
5 υλικά για να κάνεις κάθε συνταγή vegan! Ναι, μπορείς!
Μακιγιάζ
Το φετινό Φθινόπωρο θα αποκτήσετε το τέλειο χρώμα στα χείλη απλώνοντας αυτά τα προϊόντα!
Home / Ζώδια / Κριός & Υδροχόος: Πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση;

Κριός & Υδροχόος: Πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση;

Είναι γεγονός πως κάποια ζώδια έχουν μεγαλύτερη χημεία μεταξύ τους από κάποια άλλα -σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Επίσης υπάρχουν συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν από το πρώτο λεπτό και άλλα ζώδια που θέλουν τον χρόνο τους για να έρθουν κοντά.

Είσαι Κριός και σου αρέσει ένας Υδροχόος ή μήπως είσαι Υδροχόος και σε ενδιαφέρει ένας Κριός; Ό,τι κι αν ισχύει από τα δύο αυτά σενάρια η απάντηση είναι μια! ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ…και μάλιστα πολύ!

Οι Κριοί με τους Υδροχόους έχουν ένα ωραίο «δέσιμο» που έχει πολύ ενδιαφέρον. Η σχέση τους έχει πολύ ενθουσιασμό και είναι περιπετειώδης σε φυσιολογικά επίπεδα, χωρίς να γίνεται κουραστική.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός ζωδίων δεν είναι σχεδόν ποτέ βαρετός καθώς και στα δύο ζώδια αρέσει να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα και να ζούνε νέες εμπειρίες. Έτσι λοιπόν είτε είσαι Κριός είτε είσαι Υδροχόος να ξέρεις πως θα περάσεις πολύ όμορφα σε αυτή τη σχέση και θα απολαύσεις τη διάρκειά της. Αν δεν συντρέξουν σοβαροί λόγοι χωρισμού είναι πιθανόν να μείνετε μαζί για πάντα…

Διαβάστε ακόμα: Αυτά τα δύο ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους!- Δες ποια είναι!

Θες να κάνεις έναν Τοξότη πολύ ευτυχισμένο; Να τι πρέπει να προσέξεις!

Δίδυμοι ξέρουμε τι είναι αυτό που σας ξετρελαίνει στο σεξ!

×