Μαλλιά
Ο θρυλικός hairstylist Sam McKnight έκανε και πάλι το θαύμα του αφού δημιούργησε τα πιο κομψά, γιορτινά looks
Tips & Trends
6 outfits που μπορείς να υιοθετήσεις από το πρωί ως το βράδυ! (VIDEO)
Editor's choice
Η Kendall Jenner έβαψε τα νύχια της με το ωραιότερο χειμωνιάτικο χρώμα και εμείς σας έχουμε τα βερνίκια για να το αντιγράψετε
Star Style
Δες πώς φοράνε τα κοστούμια και τα blazer τους οι πιο γνωστές Ελληνίδες
Home / Ζώδια / Λέων-Παρθένος-Ζυγός-Σκορπιός: Γιατί δε μπορούν να αγαπήσουν για πάντα;

Λέων-Παρθένος-Ζυγός-Σκορπιός: Γιατί δε μπορούν να αγαπήσουν για πάντα;

Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά σε κάθε ζώδιο που έχουν να κάνουν με την αγάπη χωρίς όρους που δεν τελειώνει ποτέ και δεν ξεθωριάζει με τα χρόνια. Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάθε ζώδιο να δυσκολεύεται να αγαπήσει εις τους αιώνες των αιώνων;

Χτες είδαμε στο faysbook.gr τους λόγους που δεν μπορούν να αγαπήσουν για πάντα οι Κριοί-Ταύροι-Δίδυμοι-Καρκίνοι. Σήμερα θα δούμε μερικά ακόμα ζώδια και θα αναλύσουμε τις δυσκολίες τους στην αγάπη.

#Λέων
Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που τον νοιάζει ιδιαίτερα ο εαυτός του. Γι’αυτό τον λόγο πιστεύει πως το να είναι σε μια σχέση σημαίνει πως δεν θα μπορεί να αφιερώνει αρκετό χρόνο στον εαυτό του, κάτι που φυσικά δεν ισχύει απαραίτητα!

#Παρθένος
Ο Παρθένος είναι ρομαντικό ζώδιο και ας μην το δείχνει. Αυτό σημαίνει πως βιώνει την αγάπη στο μέγιστο βαθμό της απλά δεν έχει τον σωστό τρόπο να την εκφράζει και πολλές φορές ντρέπεται να την ομολογήσει.

#Ζυγός
Ο Ζυγός νοιάζεται να κάνει καλή εντύπωση στο ξεκίνημα της σχέσης. Αν δεν μπορεί εύκολα να σου εκφράσει την αγάπη του δεν σημαίνει πως δεν σε αγαπάει αλλά ότι θέλει να το κάνει με τον σωστό τρόπο για να μην επαναλάβει λάθη του παρελθόντος.

#Σκορπιός
Για να απελευθερώσει την αγάπη του ένας Σκορπιός πρέπει να νιώσει σιγουριά. Το ίσως και το μπορεί είναι λέξεις που συχαίνεται καθώς είναι άνθρωπος που αγαπάει τα ναι και τα όχι. Σε γενικές γραμμές αν είσαι ξεκάθαρη απέναντί του τότε θα μπορέσετε να χτίσετε μια πολύ όμορφη σχέση χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Μπες στο faysbook.gr για να δεις σύντομα και τα υπόλοιπα ζώδια!

Διαβάστε ακόμα: Κριοί-Ταύροι-Δίδυμοι-Καρκίνοι: Γιατί δε μπορούν να αγαπήσουν για πάντα;- Υπάρχει πάντα σοβαρός λόγος!

Για ποιο λόγο σε αγνοεί ο αγαπημένος σου (σύμφωνα με το ζώδιό του)!-Μάθε εδώ όλη την αλήθεια

Να για ποιο λόγο δεν μπορείς να στεριώσεις σε μια σχέση σύμφωνα με το ζώδιό σου (Mέρος ΙΙΙ)

×