Ζώδια

Λέων-Υδροχόος: Υπέροχο σεξ ή μια δυνατή φιλία;

Είναι γεγονός πως κάποια ζώδια έχουν μεγαλύτερη χημεία μεταξύ τους από κάποια άλλα και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία – σας το λέμε εμείς που το ψάχνουμε πολύ.

Επίσης υπάρχουν συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν από το πρώτο λεπτό -κάτι μαγικό συμβαίνει στην ατμόσφαιρα που δεν εξηγείται με λόγια- και άλλα ζώδια που θέλουν τον χρόνο τους για να έρθουν πιο κοντά.

Τι συμβαίνει όμως με τον συνδυασμό Κριού και Kρυού; Είναι ένας ταιριαστός συνδυασμός ή αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη να αποτύχει; Διαβάστε παρακάτω και θα έχετε την απάντησή σας!

couple-kissing-behind-heart-and-taking-selfie_23-2147736081

H αλήθεια είναι πως ο Λέων και ο Υδροχόος είναι δύο ζώδια που τα βρίσκουν απόλυτα στο κρεβάτι! Μπορεί η σχέση τους να μην είναι μέσα στα μέλια, αλλά στο σεξ ταιριάζουν απόλυτα και καταφέρνουν να βιώνουν μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες.

Εκτός κρεβατιού δεν φαίνεται να έχουν πολλά κοινά κυρίως επειδή δεν ασχολούνται ιδιαίτερα στο να αποκτήσουν κοινά ενδιαφέροντα. Αν πραγματικά προσπαθήσουν μπορούν να βρούνε τα πατήματά τους και να εξελλίξουν τη σχέση τους ώστε να «δέσει» ακόμα καλύτερα και εκτός κρεβατιού.

Διαβάστε ακόμα: Δίδυμοι-Λέων: Είναι ένας ταιριαστός συνδυασμός ή αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη να αποτύχει;