Άσκηση
Top 3: Αυτές είναι οι πιο εύκολες και αποτελεσματικές ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά!
Star Style
Οι σχεδιαστές μόδας προειδοποιούν: «Φέτος επενδύουμε στα πλεκτά!»
Editor's choice
Ξεχάστε τα extensions και δείτε τις μάσκαρα που θα χαρίσουν συγκλονιστικό μήκος στις βλεφαρίδες
Tips & Trends
H Victoria Beckham δημιούργησε τα πιο ωραία office looks που θα σε πείσουν να ανανεώσεις το στιλ σου!
Home / Ζώδια / Να πώς θα εντοπίσεις έναν ψέυτη από το ζώδιό του… (Μέρος Ι)

Να πώς θα εντοπίσεις έναν ψέυτη από το ζώδιό του… (Μέρος Ι)

Θες να αναγνωρίσεις έναν ψεύτη από το ζώδιό του; Αυτό δεν είναι εύκολο αλλά είναι εύκολο να ξέρεις πώς αντιδράει κάθε ζώδιο όταν λέει ψέματα -ποιες κινήσεις δηλαδή και λόγια του τον αποκαλύπτουν.

Έτσι ανάλογα με το ζώδιο που έχει ο αγαπημένος σου θα μπορείς να τον τσακώσεις στα πράσα αναγνωρίζοντας έγκαιρα τα σημάδια πριν να είναι πάρα πολύ αργά για σένα και τη σχέση σας. Και αυτό φυσικά είναι πολύ σημαντικό γιατί θα σε γλιτώσει από χαμένο χρόνο και δεν θα επενδύσεις πολύ πάνω του με αποτέλεσμα ναι είναι αφόρητα δύσκολο να τον ξεπεράσεις μετά και να προχωρήσεις μπροστά.

Κριός
Λέει ψέματα και μπορεί να τα πει καλά. Θα τον τσακώσεις μόνο αν τον γνωρίζεις καλά καθώς δεν είναι από τους επαγγελματίες ψευταράδες. Προσοχή! Έχει πολύ ενδιαφέρον το πώς προσπαθεί να καλύψει το ψέμα του ένας ψεύτης Κριός.

Ταύρος
Όταν οι Ταύροι λένε ψέματα μιλάνε αρκετά αργά για να μην κάνουν κάποιο λάθος. Δίνουν όσες λεπτομέρειες είναι απαραίτητες και είναι δύσκολο να τους καταλάβεις.

Screenshot 2019-03-04 at 16.38.18

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι λένε πολλά ψέματα αλλά τα λένε χάλια με αποτέλεσμα να τους πιάνουν πάντα στα πράσα.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι συχαίνονται τα ψέματα και γι’αυτό θα αποφύγουν να τα πούνε. Αν χρειαστεί να πούνε ψέματα θα προδοθούν αμέσως και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που δεν τους αρέσει να τα λένε.

Αύριο θα διαβάσετε τη συνέχεια του άρθρου, μέχρι να ολοκληρωθεί το θέμα για όλα τα ζώδια. Έτσι θα συνειδητοποιήσετε εγκαίρως πότε σας λέει ψέματα.

Διαβάστε ακόμα: Σταμάτα να βασανίζεσαι! Να πώς θα καταλάβεις αν ένας Αιγόκερως σε θέλει!

×