Μακιγιάζ
Δείτε τα powder foundations που γίνονται ένα με την επιδερμίδα σας!
Tips & Trends
25 καλοκαιρινά looks που θα σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου σήμερα! (VIDEO)
News & Trends
H Jennifer Lopez ακολουθεί πάντα 6 συγκεκριμένες beauty τάσεις και γι’ αυτό δείχνει πάντα υπέροχη!
Ζώδια
Αιγόκερως: Να με ποιο ζώδιο ταιριάζει πολύ…
Home / Ζώδια / Να πώς θα ηρεμήσεις τον σύντροφό σου σύμφωνα με το ζώδιό του! (Μέρος ΙΙΙ)

Να πώς θα ηρεμήσεις τον σύντροφό σου σύμφωνα με το ζώδιό του! (Μέρος ΙΙΙ)

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι όλα τα ζώδια το ίδιο πράγμα και ούτε έχουν την ίδια συμπεριφορά. Όταν εκενυρίζονται έχουν μια εντελώς διαφορετική συμπεριφορά και σήμερα θα σου αποκαλύψουμε πώς θα μπορέσεις να ηρεμήσεις το κάθε ζώδιο.

Πριν λίγες ημέρες είδαμε τον Κριό, τον Ταύρο και τον Δίδυμο αλλά και τον Καρκίνο, τον Λέων, τον Παρθένο και τον Ζυγό και σήμερα θα δούμε μερικά ακόμα ζώδια.

#Σκορπιός
Οι Σκορπιοί μπορούν να ηρεμήσουν πάρα πολύ απλά αν τους κάνεις ένα δωράκι. Είναι ζώδιο που μπορείς να «εξαγοράσεις» και που ηρεμεί πολύ εύκολα.

#Τοξότης
Αν κατάφερες να εκνευρίσεις έναν Τοξότη τότε απλά εξαφανίσου για λίγες ώρες ή…μέρες. Οι Τοξότες ηρεμούν πολύ δύσκολα και χρειάζονται πάντα τον χρόνο τους.

#Αιγόκερως
Ό,τι κι αν κάνεις για να ηρεμήσεις έναν Αιγόκερω δεν θα καταφέρεις τίποτα. Πρέπει να τον αφήσεις να αντιμετωπίσει τα νεύρα και τον εκνευρισμό του μόνος του και μόνο έτσι θα καταφέρει να ηρεμήσει.

#Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι ζώδια που είναι σχεδόν μονίμως αναστατωμένοι. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να συνηθίσεις να τους ηρεμείς. Τον τρόπο θα πρέπει να τον ανακαλύψεις μόνη σου και εξαρτάται από το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου.

#Ιχθείς
Οι Ιχθείς χρειάζονται τους γύρω τους για να ηρεμήσουν. Δεν μπορούν να τα καταφέρουν μόνοι τους γιατί σκέφτονται πολύ και τους γύρω τους.

Διαβάστε ακόμα: Να πώς θα ηρεμήσεις τον σύντροφό σου σύμφωνα με το ζώδιό του!

Να πώς θα ηρεμήσεις τον σύντροφό σου σύμφωνα με το ζώδιό του! (Μέρος ΙΙ)

Προσοχή! Προσοχή! Δες τι πρέπει να προσέξεις στη σχέση σου με έναν Ιχθύ!

×