Ζώδια
Ζώδια και γάμος! Ποια μας ταιριάζουν περισσότερο;
Επιδερμίδα
5 κοινά λάθη που κάνετε όλες με το κονσίλερ και πρέπει να τα διορθώσετε asap
Άσκηση
Αυτό είναι το πανεύκολο tip που θα σε κάνει να γυμνάζεσαι καλύτερα!
Μαλλιά
Tο foilyage είναι η νέα τάση στα μαλλιά που θα σας ξετρελάνει
Home / Ζώδια / Να πώς θα κάνεις έναν Καρκίνο να μείνει ερωτευμένος μαζί σου για πάντα

Να πώς θα κάνεις έναν Καρκίνο να μείνει ερωτευμένος μαζί σου για πάντα

Θέλεις να κάνεις έναν Καρκίνο να παραμείνει ερωτευμένος μαζί σου για πάντα; Σου έχουμε έναν μίνι οδηγό που θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις λίγο καλύτερα τους άντρες καρκίνους.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι οι Καρκίνοι χρειάζονται προσοχή και θέλουν να τους δείχνεις ότι τους νοιάζεσαι και τους φροντίζεις. Θέλουν να νιώθουν ότι τους καταλαβαίνουν οι σύντροφοί τους και ότι αν έχουν κάποιο πρόβλημα θα τους βοηθήσουν.

Screenshot 2019-03-15 at 14.26.48

1. Ξεκινήστε ένα χόμπι μαζί! Οι καρκίνοι θέλουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα κια τους αρέσει να μοιράζονται τα χόμπι τους με τις συντρόφους τους.

2. Γίνετε εθελοντές! Οι καρκίνοι θέλουν να βοηθάνε τους γύρω τους και θα τους άρεσε πολύ η σκέψη να γίνουν εθελοντές σε κάποιον οργανισμό.

3. Μην μιλάς άσχημα για τη μητέρα τους! Οι καρκίνοι είναι πολύ δεμένοι με τους γονείς τους και ειδικά με τη μητέρα τους. Γι’αυτό φρόντισε να μιλάς για αυτήν πάντα με τα καλύτερα λόγια.

4. Κάλεσε τους φίλους τους στο σπίτι σας! Το συγκεκριμένο ζώδιο αγαπάει να περνάει χρόνο με τους φίλους του. Έτσι αν δει πως θυσιάζεις μια δική σας βραδιά για να περάσετε μια βραδιά με τους δικούς του φίλους θα τον κάνεις να σε ερωτευτεί ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα: Καρκίνος με Κριό στο σεξ; Πόσο πετυχημένος ή αποτυχημένος είναι αυτός ο συνδυασμός;

×