Ζώδια

Να πώς θα κάνεις έναν Καρκίνο να μείνει μαζί σου για πάντα…

Θέλεις να κάνεις έναν Καρκίνο να παραμείνει ερωτευμένος μαζί σου για πάντα; Σου έχουμε έναν μίνι οδηγό που θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις λίγο καλύτερα τους άντρες καρκίνους.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι οι Καρκίνοι χρειάζονται προσοχή και θέλουν να τους δείχνεις ότι τους νοιάζεσαι και τους φροντίζεις. Θέλουν να νιώθουν ότι τους καταλαβαίνουν οι σύντροφοί τους και ότι αν έχουν κάποιο πρόβλημα θα τους βοηθήσουν.

1. Ξεκινήστε ένα χόμπι μαζί! Οι καρκίνοι θέλουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα κια τους αρέσει να μοιράζονται τα χόμπι τους με τις συντρόφους τους.

2. Μην μιλάς άσχημα για τη μητέρα τους! Οι καρκίνοι είναι πολύ δεμένοι με τους γονείς τους και ειδικά με τη μητέρα τους. Γι’αυτό φρόντισε να μιλάς για αυτήν πάντα με τα καλύτερα λόγια.

2. Κάλεσε τους φίλους τους στο σπίτι σας! Το συγκεκριμένο ζώδιο αγαπάει να περνάει χρόνο με τους φίλους του. Έτσι αν δει πως θυσιάζεις μια δική σας βραδιά για να περάσετε μια βραδιά με τους δικούς του φίλους θα τον κάνεις να σε ερωτευτεί ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα: Καρκίνος με Κριό στο σεξ; Πόσο πετυχημένος ή αποτυχημένος είναι αυτός ο συνδυασμός;