Ζώδια

Να πώς θα καταλάβεις ότι η σχέση σας είναι σημαντική για εκείνον (Μέρος Ι)

σχέση

Κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο σε μια καινούρια σχέση που αναρωτιέσαι για το πόσο σημαντική είσαι για τον αγαπημένο σου. Κάθε ζώδιο δείχνει με άλλο τρόπο τον έρωτά του και την εκτίμησή του για το άλλο του μισό. Παρακάτω θα δεις πώς αντιδράνε όλα τα ζώδια.

#Κριός
Όταν δεις έναν Κριό να αρχίσει να οργανώνει πράγματα για να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σου τότε θα καταλάβεις πως είσαι ιδιαίτερα σημαντική για εκείνον.

#Ταύρος
Ο Ταύρος θα προσπαθήσει να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί σου αλλά θα διεκδικήσει το ίδιο πράγμα και από εσένα. Θέλει να κάνεις λίγο πίσω στις δουλειές σου προκειμένου να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σας.

#Δίδυμοι
Αν δεις έναν Δίδυμο να φροντίζει πολύ τον εαυτό του σημαίνει ότι είναι πολύ καλά στην ερωτική του ζωή. Οπότε ηρέμησε και απόλαυσέ το.

#Καρκίνος
Ο Καρκίνος δεν συνηθίζει να κάνει σχέσεις με γυναίκες που δεν εκτιμάει. Οπότε κάθε σχέση είναι σημαντική για έναν Καρκίνο. Για να σου δείξει πώς νιώθει θα προσπαθήσει πρώτα να σε καταλάβει και μετά θα σε βομβαρδίσει με δώρα και εκπλήξεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Μπες στο faysbook.gr αύριο για να δεις και τα υπόλοιπα ζώδια.

Διαβάστε περισσότερα:

Σεξ με Σκορπιό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό