Μόδα
H Julie Sarinana μας δείχνει 4 τρόπους για να φορέσουμε το πουκάμισό μας αυτό το Καλοκαίρι
Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα: “Υδροχόε, μην αφήσεις ευκαιρίες να χαθούν”
News & Trends
Dior Cruise 2022: Μάθαμε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ των μοντέλων!
Μαμά-Παιδί
Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Τα όμορφα τοπία της κόλασης” και “Να είσαι ο εαυτός σου!”
Home / Ζώδια / Nαι! Αυτά είναι τα λιγότερο ταιριαστά ζώδια

Nαι! Αυτά είναι τα λιγότερο ταιριαστά ζώδια

Υπάρχουν κάποια ζώδια που όσο και αν το προσπαθήσουν δεν καταφέρνουν να ταιριάξουν και να δημιουργήσουν μια υγιή σχέση και άλλα ζώδια που ταιριάζουν από την πρώτη στιγμή. Ποια είναι αυτά τα ζώδια που δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ουσιαστικές σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο;

#1. Ζυγός + Αιγόκερως
Ο Ζυγός είναι ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο που του αρέσει να συναναστρέφεται με πολύ κόσμο. Από την άλλη μεριά ο Αιγόκερως είναι ένα πιο μοναχικό ζώδιο που προτιμάει την ηρεμία του σπιτιού του. Αυτά τα δύο ζώδια δεν ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και για την ακρίβεια είναι πολύ διαφορετικά.

#2. Κριός + Καρκίνος
Ο Κριός είναι ένα ζώδιο πολύ εξωστρεφές που του αρέσει να πηγαίνει σε πάρτι και να γνωρίζει ανθρώπους. Ο Καρκίνος είναι άνθρωπος που δεν μπορεί να έρθει κοντά σε ανθρώπους που μόλις έχει γνωρίσει και σε γενικές γραμμές συσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του και να δείξει τις συμπάθειές του.

#3. Ταύρος + Υδροχόος
Ο Ταύρος είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τις σοβαρές σχέσεις και δεν θέλει να παίξει δεξιά και αριστερά με ανουσιώδεις καταστάσεις. Ο Υδροχόος από την άλλη μεριά προτιμάει να ζήσει τις εμπειρίες του πριν κατασταλάξει σε μια μόνο σχέση. Αν πετύχουν ο ένας τον άλλον στη σωστή στιγμή μπορεί η σχέση τους να ευδοκιμήσει.

#4. Παρθένος + Δίδυμος 
Ο Παρθένος θέλει να έχει μια σωστή, μετρημένη, σοβαρή σχέση και του αρέσει η ζωή του να είναι πλήρως οργανωμένη. Από την άλλη μεριά ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο πιο ελεύθερο που προτιμάει να κάνει τα πάντα στους δικούς του ρυθμούς. Έτσι λοιπόν είναι αρκετά δύσκολο να ταιριάξουν αυτά τα ζώδια μεταξύ τους και να μπορέσουν να δημιουργήσουν μια όμορφη και υγιή σχέση.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 9/6: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Τα ζώδια σήμερα: “Σκορπιέ, θα υπάρξουν ευκαιρίες σε συναισθηματικές ή προσωπικές υποθέσεις”

ΑΥΤΑ τα 3 ζώδια θα ζήσουν συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος της εβδομάδας

×