Ζώδια

Ποια ζώδια λατρεύουν τα Χριστούγεννα και ποια πέφτουν σε μελαγχολία;

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από την Πρωτοχρονιά και η αλήθεια είναι πως δεν νιώθουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια χαρά για τις γιορτές. Κάθε άνθρωπος, κάθε ζώδιο έχει τις δικές του πεποιθήσεις και παρακάτω θα δεις ποια είναι τα ζώδια που αγαπούν τα Χριστούγεννα και νιώθουν το πνεύμα των γιορτών και ποια ζώδια ανυπομονούν να περάσουν οι γιορτές όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Δες παρακάτω τη λίστα με όλα τα ζώδια ξεκινώντας με αυτό που αγαπάει περισσότερο τις γιορτές και προχωρώντας προς αυτόν που απεχθάνεται τα Χριστούγεννα.

#Καρκίνος
Ο Καρκίνος ξεκινάει να τραγουδάει χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τον Νοέμβριο και είναι ο πρώτος από τους φίλους σας που θα στολίσει το δέντρο.

#Ταύρος
Ο Ταύρος θα πάρει τα βουνά για να βρει χιόνι και να φτιάξει χιονανθρώπους και δεν θα βγάλει από πάνω του το ugly πουλοβεράκι των γιορτών.

#Λέων
Ο Λέων λατρεύει τις γιορτές επειδή αγαπάει πολύ τα παιδιά και του αρέσει να τα κακομαθαίνει. Πάντα θα βρει ένα παιδάκι να το κάνει χαρούμενο με δώρα και γλυκά ακόμα και αν ο ίδιος δεν έχει παιδιά.

#Παρθένος
Ο Παρθένος θα αγοράσει κεράκια με άρωμα χριστουγέννων και θα ψήσει χριστουγεννιάτικα κουλουράκια. Θέλει όλο το σπίτι του να μυρίζει Χριστούγεννα.

#Υδροχόος
Ο Υδροχόος αγαπάει τα Χριστούγεννα γιατί αγαπάει τα δώρα! Του αρέσει να ψάχνει για τα ιδανικά δώρα για τους δικούς του ανθρώπους αλλά και να φτιάχνει μόνος του δωράκια για τους φίλους του.

#Ιχθύς
Ο λόγος που έχουν αδυναμία στα Χριστούγεννα είναι επειδή έχουν αδυναμία στο…φαγητό.

#Ζυγός
Ο Ζυγός είναι ένα πολύ ρομαντικό ζώδιο και ως ρομαντικό ζώδιο λατρεύει τις γιορτές.

#Σκορπιός
Ο Σκορπιός θα εκνευριστεί μαζί σου αν τραγουδάς χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τον Νοέμβριο αλλά όσο πλησιάζους οι μέρες προς τα Χριστούγεννα θα νιώσει όλο και πιο έντονα το πνεύμα των γιορτών.

#Κριός
Όταν ήταν παιδιά αγαπούσαν τις γιορτές αλλά όσο περνάνε τα χρόνια τόσο περισσότερο αυτή η χαρά ξεθωριάζει.

#Αιγόκερως
Δεν ξεχωρίζουν τα Χριστούγεννα ιδιαίτερα από τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου όχι επειδή μελαγχολούν στις γιορτές αλλά επειδή έτσι είναι ως άνθρωποι.

#Τοξότης
Δεν θα καταλάβουν ποτέ την αγάπη των υπόλοιπων ανθρώπων για τα χριστούγεννα.

#Δίδυμοι
Είναι τόσο πολυάσχολοι που οι γιορτές περνάνε χωρίς καν να το καταλάβουν.

Διαβάστε περισσότερα:

Τα 3 ζώδια που θα δούνε την ερωτική τους ζωή να αλλάζει δραματικά τις επόμενες μέρες»

AYTA τα 3 ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ τυχερά στον έρωτα αυτόν τον μήνα!