Ζώδια

Ποιο είναι το λάθος που δεν θα σου συγχωρέσει ποτέ ο αγαπημένος σου…βάσει ζωδίου

Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του ευαισθησίες και υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούν εύκολα να συγχωρεθούν. Ποιες είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες των ζωδίων; Δες τη λίστα με όλα τα ζώδια!

#Κριός: Ο Κριός δεν αντέχει όταν οι γύρω του ανακατεύονται με τα συναισθήματά του. Προτιμάει να τον αφήσεις στην ηρεμία του παρά να παίξεις μαζί του κατά αυτόν τον τρόπο.

#Ταύρος: Ό,τι και να σου πει ένας Ταύρος δεν θα χωράει αμφισβήτηση. Αν τον αμφισβητήσεις να είσαι προετοιμασμένη για…τσακωμό.

#Δίδυμος: Οι Δίδυμοι δεν μπορούν να δεχτούν με τίποτα την υποτίμηση. Αυτό σημαίνει πως αν προσπαθήσεις να τους υποτιμήσεις θα το βρεις σίγουρα μπροστά σου.

#Καρκίνος: Μην δείξεις ή μην πεις ποτέ σε έναν Καρκίνο ότι λυπάσαι που τον αγαπάς. Θα τον πληγώσεις και θα τον κάνεις να σε δει με άλλο μάτι.

#Λέων: Ο Λέων δεν αντέχει όταν οι γυναίκες παίζουν με την καρδια του.

#Παρθένος: Η φράση «ήρθε η ώρα να μιλήσουμε» είναι η χειρότερη που μπορείς να πεις σε έναν Παρθένο. Αν θέλεις να του πεις κάτι απλά πες του το σε μια άκυρη στιγμή.

#Ζυγός: Ο Ζυγός δεν θέλει να αμφισβητείται για τα όνειρά του.

#Σκορπιός: Μην πολεμάς για κανένα λόγο έναν Σκορπιό…Αν το κάνεις ετοιμάσου να σου πετάξει το δηλητήριό του.

#Τοξότης: Μην προσπαθήσεις να κρατήσεις πίσω έναν Τοξότη γιατί δεν θα του αρέσει.

#Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως δεν θέλει να μιλάει για το παρελθόν του και δεν του αρέσει ούτε όταν το κάνουν οι άλλοι για εκείνον.

#Υδροχόος: Όσο και να μην το θες προσπάθησε να μην επισκιάσεις έναν Υδροχόο, ειδικά στις σημαντικές για εκείνον στιγμές.

#Ιχθείς: Αν οριστείς με έναν Ιχθλυ φρόντισε να μην του το δείξεις. Προσπάθησε να του το αποκαλύψεις με κάποιον πιο έμμεσο τρόπο και χωρίς φωνές και υστερίες.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΑ είναι τα 4 πράγματα που κάνουν οι Ζυγοί και χαλάνε τις σχέσεις τους

Ζώδια + Φαγητό: Αυτός είναι ο αγαπημένος σου πειρασμός…βάσει ζωδίου!

Ζώδια + Φαγητό: Αυτός είναι ο αγαπημένος σου πειρασμός…βάσει ζωδίου! (Μέρος ΙΙ)