Ζώδια

Πώς είναι η ψυχολογία κάθε ζωδίου όταν ερωτεύεται;

Κάθε ζώδιο αντιδράει διαφορετικά όταν ερωτεύεται! Στην παρακάτω λίστα θα δεις όλες τις αντιδράσεις τους με το που αρχίσουν να έχουν συναισθήματα για κάποιο άτομο.

#Κριός: O Kριός δεν θα νιώσει αμέσως ενθουσιασμό γιατί φοβάται και μην πληγωθεί αλλά και μην νιώσει ευάλωτος αν δείξει τα συναισθήματά του.

#Ταύρος: Ο Ταύρος νιώθει αρκετά φοβισμένος όταν αρχίζει να έχει συναισθήματα και αυτό ίσως τον κάνει να δείχνει αφηρημένος ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.

#Δίδυμος: Ο Δίδυμος δεν κάθεται να αναλύσει τα συναισθήματα που νιώθει και απλά φροντίζει να ζει τη σχέση του στο έπακρο.

#Καρκίνος: Ο Καρκίνος  νιώθει την αυτοπεποίθησή του στα ύψη όταν νιώθει ερωτευμένος και ειδικά αν υπάρχουν έντονα συναισθήματα και από την άλλη πλευρά.

#Λέων: Ο Λέων δεν χαίρεται πολύ όταν νιώθει ερωτευμένος γιατί προτιμάει συνήθως να κυριαρχεί στην καρδιά περισσότερων γυναικών.

#Παρθένος: Ο Παρθένος είναι πολύ αρνητικός όταν αρχίζει να ερωτεύεται γιατί συνήθως σε ό,τι αφορά τις σχέσεις βλέπει το ποτήρι πάντα μισοάδειο. Στην πορεία όμως παίρνει τα πάνω του και νιώθει χαρούμενος και ευτυχισμένος.

#Ζυγός: Ο Ζυγός νιώθει να χάνει τον μπούσουλα όταν ερωτεύεται και δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του.

#Σκορπιός: Ο Σκορπιός δεν τα πηγαίνει καλά με τον έρωτα και δεν του αρέσει το γεγονός ότι πλέον δεν ορίζει αυτός τα συναισθήματά του.

#Τοξότης: Όταν ένας Τοξότης ερωτεύεται νιώθει υπερπροστατευτικός με το άλλο του μισό και κάνει τα πάντα για να νιώσει ο δικός του άνθρωπος πιο ασφαλής.

#Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως δεν μπορεί με τίποτα να κρύψει τα συναισθήματά του όσο και αν το θέλει. Για την ακρίβεια θέλει να βγει δημόσια και να φωνάξει σε όλο τον κόσμο πόσο ερωτευμένος νιώθει.

#Υδροχόος: Ο Υδροχόος θα αρχίσει να σε αποφεύγει όχι επειδή δεν ενδιαφέρεται για σένα αλλά επειδή δεν θέλει να νιώσει έντονα συναισθήματα.

#Ιχθείς: Ο Ιχθείς θα σνομπάρει τη σχέση σας για πολύ καιρό ακόμα και όταν θα αρχίσει να νιώθει ερωτευμένος. Μόλις σε εμπιστευθεί και σε γνωρίσει καλύτερα θα χαλαρώσει και θα σου δείξει πόσο πολύ σε θέλει.

Διαβάστε ακόμα: 

Πώς πρέπει να χειριστείς ένα τσακωμό με έναν Ζυγό

Δες πώς βλέπει ένας Κριός το κάθε ζώδιο: Με ποιους ανθρώπους έχει καλή χημεία;