Ζώδια

Πώς να διαχειριστείς την αναποφασιστικότητα των Ζυγών!

Όπως θα γνωρίζεις, σε περίπτωση που έχεις Ζυγούς στο περιβάλλον σου, το συγκεκριμένο ζώδιο είναι ένα από τα πιο αναποφάσιστα του ζωδιακού κύκλου. Η δυσκολία τους να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις είναι μεγάλη και η πρώτη απάντηση που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε πώς να διαχειριστούμε την αποφασιστικότητά τους είναι πως «Δεν γίνεται να τη διαχειριστούμε…».

Τελικά γίνεται αρκεί να ξέρεις κάποια κολπάκια.

#1. Οι Ζυγοί είναι αναποφάσιστοι αλλά ταυτόχρονα είναι και αισθηματίες. Αυτό σημαίνει πως αν νιώσουν πως σε στεναχωρούν με την τακτική τους τότε θα αναγκαστούν να πάρουν μια απόφαση πιο γρήγορα.

#2. Άφησέ τους να φτάσουν σε ένα όριο που δεν θα υπάρχει χρόνος για να παραμείνουν αναποφάσιστοι και τότε βάλε τους το δίλλημα ώστε να αποφασίσουν πάνω στην πίεση.

#3. Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν πιάσει, πάρε εσύ την απόφαση και απλά ανακοίνωσέ τους με όλη τη χαριτομενιά σου πως αποφάσισες εσύ για αυτούς. Φρόντισε να μην νιώσουν πως κάνεις εσύ κουμάντο και ας τους να νομίζουν πως η απόφαση κατά βάθος ήταν δική τους. Η χαριτομενιά θα σου χρειαστεί γιατί στους ζυγούς δεν αρέσουν οι απόλυτες ανακοινώσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

Παρθένος-Ιχθύς: Δεν φαντάζεσαι σε ποιον θα αρέσει αυτή η σχέση!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό