Άσκηση
Θες τέλειους γραμμωμένους κοιλιακούς; 9 tips για να τα καταφέρεις!
Ιδέες Διακόσμησης
«Πώς πρέπει να βάζω τα ποτήρια μέσα στο ντουλάπι; Προς τα πάνω ή προς τα κάτω;»
Ζώδια
Προβλέψεις Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019
Best of TV
H Φαίη αποκαλύπτει: «Έφαγα πόρτα στο μαγαζί που είναι ο Κουτσόπουλος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου» (VIDEO)
Home / Ζώδια / Πώς σου δείχνει ότι σε θέλει κάθε ζώδιο (Μέρος ΙIΙ)

Πώς σου δείχνει ότι σε θέλει κάθε ζώδιο (Μέρος ΙIΙ)

Screenshot 2019-03-14 at 13.29.53

Νομίζεις ότι σε θέλει αλλά δεν μπορείς να είσαι και 100% σίγουρη. Αν μάθεις το ζώδιό του τότε σίγουρα θα μπορείς να βγάλεις κάποια πιο σίγουρα συμπεράσματα για το μέλλον της σχέσης σας.

Παρακάτω θα δεις μια λίστα με ζώδια και πώς δείχνουν αυτά ότι τους αρέσεις. Τι κινήσεις κάνουν, ποια λόγια χρησιμοποιούν κτλ. Δες τα όλα αναλυτικά.

Προχτές είδαμε τον Κριό, τον Ταύρο, τον Δίδυμο και τον Καρκίνο, ενώ χτες αναλύσαμε τις τακτικές των Λέων, Παρθένου, Ζυγού και ΣκορπιούΣήμερα θα δούμε τα 4 τελευταία ζώδια και τα χαρακτηριστικά που αποκαλύπτουν ότι τους αρέσεις.

#Τοξότης
Οι Τοξότες είναι πολύ ενθουσιώδη ζώδια και τους αρέσει να δείχνουν ότι νοιάζονται στους γύρω τους και ειδικά στο πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Είναι πολύ συναισθηματικοί και αν νιώσουν ότι τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία σε μια σχέση θα δείξουν τη στεναχώρια τους από την αρχή.

#Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι ελέγχουν πολύ καλά αυτά που νιώθουν και γι’αυτό τον λόγο μπορείς δύσκολα να καταλάβεις αν ενδιαφέρονται για εσένα ή όχι. Απλά να θυμάσαι πως αν δεν νιώθουν κάτι δεν πρόκειται να χάσουν τον καιρό τους μαζί σου.

Screenshot 2019-03-14 at 13.29.22

#Υδροχόος
Οι Υδροχόοι όχι μόνο θα σου δείξουν τι αισθάνονται αλλά μπορεί και να βάλουν τα κλάματα στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τη σχέση σας όπως την έχουν στο μυαλό τους.

#Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι ζώδια με μεγάλη συναισθηματική ευφυΐα αλλά δεν εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους. Για να καταλάβεις αν τους αρέσεις θα πρέπει να είσαι ανοιχτή στις προτάσεις τους.

Διαβάστε ακόμα: Καρκίνος με Κριό στο σεξ; Πόσο πετυχημένος ή αποτυχημένος είναι αυτός ο συνδυασμός;

×