Ζώδια
Ζώδια και γάμος! Ποια μας ταιριάζουν περισσότερο;
Επιδερμίδα
5 κοινά λάθη που κάνετε όλες με το κονσίλερ και πρέπει να τα διορθώσετε asap
Άσκηση
Αυτό είναι το πανεύκολο tip που θα σε κάνει να γυμνάζεσαι καλύτερα!
Μαλλιά
Tο foilyage είναι η νέα τάση στα μαλλιά που θα σας ξετρελάνει
Home / Ζώδια / Πώς σου δείχνει ότι σε θέλει κάθε ζώδιο (Μέρος ΙIΙ)

Πώς σου δείχνει ότι σε θέλει κάθε ζώδιο (Μέρος ΙIΙ)

Νομίζεις ότι σε θέλει αλλά δεν μπορείς να είσαι και 100% σίγουρη. Αν μάθεις το ζώδιό του τότε σίγουρα θα μπορείς να βγάλεις κάποια πιο σίγουρα συμπεράσματα για το μέλλον της σχέσης σας.

Παρακάτω θα δεις μια λίστα με ζώδια και πώς δείχνουν αυτά ότι τους αρέσεις. Τι κινήσεις κάνουν, ποια λόγια χρησιμοποιούν κτλ. Δες τα όλα αναλυτικά.

Προχτές είδαμε τον Κριό, τον Ταύρο, τον Δίδυμο και τον Καρκίνο, ενώ χτες αναλύσαμε τις τακτικές των Λέων, Παρθένου, Ζυγού και ΣκορπιούΣήμερα θα δούμε τα 4 τελευταία ζώδια και τα χαρακτηριστικά που αποκαλύπτουν ότι τους αρέσεις.

#Τοξότης
Οι Τοξότες είναι πολύ ενθουσιώδη ζώδια και τους αρέσει να δείχνουν ότι νοιάζονται στους γύρω τους και ειδικά στο πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Είναι πολύ συναισθηματικοί και αν νιώσουν ότι τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία σε μια σχέση θα δείξουν τη στεναχώρια τους από την αρχή.

#Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι ελέγχουν πολύ καλά αυτά που νιώθουν και γι’αυτό τον λόγο μπορείς δύσκολα να καταλάβεις αν ενδιαφέρονται για εσένα ή όχι. Απλά να θυμάσαι πως αν δεν νιώθουν κάτι δεν πρόκειται να χάσουν τον καιρό τους μαζί σου.

Screenshot 2019-03-14 at 13.29.22

#Υδροχόος
Οι Υδροχόοι όχι μόνο θα σου δείξουν τι αισθάνονται αλλά μπορεί και να βάλουν τα κλάματα στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τη σχέση σας όπως την έχουν στο μυαλό τους.

#Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι ζώδια με μεγάλη συναισθηματική ευφυΐα αλλά δεν εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους. Για να καταλάβεις αν τους αρέσεις θα πρέπει να είσαι ανοιχτή στις προτάσεις τους.

Διαβάστε ακόμα: Καρκίνος με Κριό στο σεξ; Πόσο πετυχημένος ή αποτυχημένος είναι αυτός ο συνδυασμός;

×