Διατροφή
Οι 5 αγαπημένες διατροφικές συνήθειες της Meghan Markle!
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Παστίτσιο λαχανικών με κρέμα μανιταριών
Παιδί
Το παιδί μου παραπονιέται ότι οι συμμαθητές του δεν το κάνουν παρέα! Τι πρέπει να κάνω;
Celebrity News
Φίλιππος Βαρβέρης: Αυτός είναι ο σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!
Home / Ζώδια / Πώς σου δείχνει ότι σε θέλει κάθε ζώδιο (Μέρος Ι)

Πώς σου δείχνει ότι σε θέλει κάθε ζώδιο (Μέρος Ι)

Screenshot 2019-03-12 at 18.32.50

Νομίζεις ότι σε θέλει αλλά δεν μπορείς να είσαι και 100% σίγουρη. Αν μάθεις το ζώδιό του τότε σίγουρα θα μπορείς να βγάλεις κάποια πιο σίγουρα συμπεράσματα για το μέλλον της σχέσης σας.

Παρακάτω θα δεις μια λίστα με ζώδια και πώς δείχνουν αυτά ότι τους αρέσεις. Τι κινήσεις κάνουν, ποια λόγια χρησιμοποιούν κτλ. Δες τα όλα αναλυτικά.

#1. Κριός
Ο Κριός είναι ένα από τα πιο παθιασμένα ζώδια και αν του αρέσεις θα το δείξει. Ωστόσο ο τρόπος του δεν είναι πάντα όμορφος καθώς ο ανταγωνισμός υπάρχει πολύ έντονα μέσα του με αποτέλεσμα να του βγαίνει προς τα έξω ως επιθετικότητα. Με λίγα λόγια…μπορεί να σου φωνάζει ή να σου μιλάει απότομα και με τον τρόπο του να σου δείχνει πόσο πολύ σε θέλει.

Screenshot 2019-03-12 at 18.33.03

#2. Ταύρος
Ο Ταύρος είναι πιο γλυκός και πιο τρυφερός από τον Κριό. Αν του αρέσεις θα αναζητάει τη σωματική επαφή και θα ψάχνει αφορμές για να σε αγγίζει. Αν σου μαγειρέψει κιώλας τότε την έχει πατήσει τη λαμαρίνα στα σίγουρα!

#3. Δίδυμοι
Όσο και να θέλουν να μην δείχνουν τι νιώθουν δεν μπορούν εύκολα να κρύψουν τα συναισθήματά τους. Λατρεύουν να κάνουν δώρα και εκπλήξεις και από αυτό μπορείς να καταλάβεις εύκολα ότι τους ενδιαφέρεις.

#4. Καρκίνος
Μπορεί να είναι λίγο απαισιόδοξοι και κυκλοθυμικοί αλλά τους αρέσει να μοιράζονται τα συναισθήματά τους και να νιώθουν ότι αγαπούν και ότι τους αγαπούν. Γι’αυτό και θα σου δείξουν τι νιώθουν ή μπορεί εύκολα και να  στο πουν.

Μπες στο faysbook.gr αύριο για να δεις το πώς δείχνουν τα συναισθήματά τους και τα υπόλοιπα ζώδια!

Διαβάστε ακόμα: Καρκίνος με Κριό στο σεξ; Πόσο πετυχημένος ή αποτυχημένος είναι αυτός ο συνδυασμός;

×