Ζώδια

Πώς θα επιλέξεις την ημερομηνία του γάμου σου…χρησιμοποιώντας την αστρολογία

Έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τον γάμο σου και προσπαθείς να καταλήξεις σε μια καλή ημερομηνία μαζί με τον αγαπημένο σου; Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως όταν βρεις τη σωστή ημερομηνία θα μπορέσεις στη συνέχεια να οργανώσεις όλο τον γάμο σου καθώς από αυτή τη λεπτομέρεια θα κριθούν πολλά. Ο στολισμός, η διακόσμηση, το νυφικό, ο χώρος της δεξίωσης, η τούρτα, τα φαγητά όλα έχουν να κάνουν με την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος σου.

Αν δεν έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σχετικά με το πότε να παντρευτείς ξεκίνα κοιτώντας τα γενέθλιά σου.

Η πασίγνωστη αστρολόγος Susan Miller αποκαλύπτει: «Αν δεν είσαι σίγουρη για την ημερομηνία του γάμου σου διάλεξε μια ημερομηνία που να απέχει 6 εβδομάδες από τα γενέθλιά σου. Αυτή είναι μια τυχερή περίοδος για σένα, επειδή ο ήλιος επιστρέφει εκεί που ήταν όταν γεννήθηκες.»

Η αστρολόγος προσθέτει: «Ο ήλιος είναι μια πολύ μεγάλη δύναμη στη ζωή σου, είναι αυτός που σου δίνει ζωή και δύναμη. Ο ήλιος είναι το κέντρο του σύμπαντος, και έτσι είναι τύχη να έχεις τον ήλιο κοντά στην ημερομηνία που γεννήθηκες».

Όταν έχουμε ανάδρομο Ερμή καλό είναι να μην παντρευόμαστε γιατί αυτή είναι μια αρνητική περίοδος για ένα νέο ζευγάρι. Κάνε την έρευνά σου για να δεις πότε θα έχουμε ανάδρομο Ερμή τον επόμενο χρόνο και απέφυγε εκείνες τις ημερομηνίες.

Συγκεκριμένα για το 2021 οι ημερομηνίες που πρέπει να αποφύγεις είναι:

30 Ιανουαρίου έως 21 Φεβρουαρίου 2021
29 Μαίου έως 22 Ιουνίου
27 Σεπτεμβρίου έως 23 Οκτωβρίου

  • Ακολούθησε αυτά τα απλά tips αν θέλεις να έχεις έναν πιο τυχερό γάμο, σύμφωνα με την αστρολογία. Αλλιώς αγνόησέ τα όλα και απλά κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά σου!

Διαβάστε ακόμα: AYTA τα 3 ζώδια θα ερωτευτούν μετά τις 15 Μαίου που θα έχουμε νέα Πανσέληνο στον Ταύρο

AYTO είναι το ιδανικό πρώτο ραντεβού για κάθε ζώδιο!

Οι άντρες με αυτά τα ζώδια γίνονται εκπληκτικοί σύντροφοι!