Ζώδια

Πώς θα κάνεις έναν Κριό να νιώθει ότι του λείπεις πολύ;

Μήπως ξεκίνησες να βγαίνεις ή να μιλάς με έναν Κριό. Η πρώτη συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε είναι να  ξεχάσεις όλες τις συμβουλές σχέσεων και φλερτ που έχεις ακούσει εδώ και χρόνια γιατί καμία από αυτές δεν θα πιάσει σε έναν Κριό.

Ποια είναι τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις για να πετύχει η σχέση σου με έναν Κριό;

#1. Να είσαι αληθινή
Με τον Κριό θα πρέπει να μάθεις να μην παίζεις παιχνίδια γιατί τους αρέσει η ειλικρίνεια. Όσο πιο ειλικρινής είσαι τόσο πιο καλά θα εξελιχθεί η σχέση σου μαζί του.

#2. Ξεκαθάρισε από την αρχή τα όρια σου
Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να επιβάλλεται. Καλό είναι λοιπόν να θέσεις από την αρχή τα όριά σου και να είσαι σίγουρη πως αυτό θα το εκτιμήσει όσο και αν σου φανεί το αντίθετο.

#3. Να είσαι θετική και αισιόδοξη
Ο Κριός θέλει γύρω του θετικούς ανθρώπους. Είναι σημαντικό λοιπόν να είσαι και εσύ θετική και αισιόδοξη για να λειτουργήσει καλύτερα η σχέση σου. Ακόμα και αν είσαι απαισιόδοξη ή αν βλέπεις το ποτήρι σχεδόν πάντα μισοάδειο να ξέρεις πως με εξάσκηση μπορείς όντως να αλλάξεις τη φιλοσοφία σου και να γίνεις ένας πιο θετικός άνθρωπος.

#4. Νιώσε αυτοπεποίθηση
Δείξε τα καλά στοιχεία του εαυτού σου χωρίς να του τα αποκαλύψεις. Ο Κριός θέλει να έχει δίπλα του μια γυναίκα που πιστεύει στον εαυτό της και αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία.

#5. Γίνε ανεξάρτητη
Αν είσαι προσκολλημένη στους γονείς σου ή θέλεις έναν άντρα στο πλευρό σου για να κολλήσεις πάνω του, τότε ο Κριός σύντροφος που έχεις αυτή τη στιγμή δεν είναι η ιδανική επιλογή. Οι Κριοί είναι πολύ ανεξάρτητοι και θέλουν δίπλα τους ανεξάρτητες γυναίκες.

Φωτογραφίες: Unsplash

Διαβάστε ακόμα: Tα 6 σημάδια που αποδεικνύουν πως είναι ο άντρας της ζωής σου!

8 σημάδια που δείχνουν ότι είναι full ερωτευμένος! Μελέτησε τις κινήσεις του…