Ζώδια

Πώς θα κάνεις έναν Ταύρο να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου

Οι Ταύροι είναι δυναμικά ζώδια και αρκετά ξεροκέφαλοι και αυτό το χαρακτηριστικό τους τούς κάνει λίγο δύσκολους σε θέματα καρδιάς. Αν λοιπόν γνώρισες έναν Ταύρο και θέλεις να τον κάνεις δικό σου, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη μέθοδο και κάποια tips για να τα καταφέρεις.

#1. Σαγήνευσέ τον με την προσωπικότητά σου και άφησέ τον να σε κυνηγήσει εκείνος
Οι Ταύροι θέλουν να νιώθουν ότι έχουν τον έλεγχο στις σχέσεις τους και για αυτό καλό θα ήταν να τον αφήσεις να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση. Για να τον κάνεις να σε προσέξει θα πρέπει να βγάζεις ένα μυστήριο που θα τον κάνει να θέλει οπωσδήποτε να σε γνωρίσει καλύτερα.

#2. Μην προσπαθήσεις να τον κάνεις να ζηλέψει
Αυτά τα παιχνίδια δυστυχώς δεν πιάνουν στον Ταύρο και ίσα ίσα θα τον κάνουν να ξενερώσει πιο γρήγορα. Καλό θα ήταν να δείξεις με τον τρόπο σου ότι ενδιαφέρεσαι χωρίς όμως να το κάνεις πολύ φανερό.

#3. Κράτα επαφή
Μπορείς να του στέλνεις που και που ένα γλυκό μήνυμα χωρίς όμως να δείχνεις ότι καίγεσαι ή ότι τον φλερτάρεις έντονα. Δείξε ότι είσαι εκεί χωρίς να είσαι 100% εκεί.

#4. Κάνε του κάποια κοπλιμέντα
Είναι από τους ανθρώπους που θέλουν λίγη τόνωση στην αυτοπεποίθησή τους παρόλο που δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Με το να του κάνεις ένα θετικό σχόλιο θα νιώσει την επιβεβαίωση από εσένα και θα μπορέσει πιο εύκολα να κάνει το επόμενο βήμα.

#5. Να είσαι πάντα προσεγμένοι όταν τον συναντάς
Είναι από τα ζώδια που δείχνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση μιας γυναίκας και πίστεψέ μας θα παρατηρήσει μέσα σε λίγα λεπτά τα πάντα πάνω σου. Για αυτό φρόντισε να μην τον αφήσεις απογοητευμένο.

Διαβάστε ακόμα: 

Τα ζώδια σήμερα: “Καρκίνοι, θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά”

Πόσο καλός είναι στο κρεβάτι; Δες την κατάταξη…σύμφωνα με την αστρολογία (Μέρος ΙΙ)