Άσκηση
Χαλάρωση στα μπράτσα, αυτός ο εφιάλτης! Οι top ασκήσεις για να την αντιμετωπίσεις!
Star Style
Star Style: H Rihanna υιοθετεί το πιο ωραίο office look ever!
Editor's choice
Τα beauty προϊόντα που έχουν τα super models στο ντουλάπι του μπάνιου τους
Τιps μαγειρικής
Βασίλης Καλλίδης: Σοκολατένιος κορμός με βατόμουρα και σαντιγί!
Home / Ζώδια / Nα πώς θα κατακτήσεις έναν δύσκολο Αιγόκερω!

Nα πώς θα κατακτήσεις έναν δύσκολο Αιγόκερω!

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που ονειρεύονται έναν παγερό σύντροφο, ο Αιγόκερως είναι ό,τι πρέπει για σας. Αναφέρομαι φυσικά στην παγερότητα καρδιάς και μυαλού, γιατί από τη μέση και κάτω οι Αιγόκεροι γενικά, άντρες και γυναίκες, είναι ηφαιστειώδεις. Στα υπόλοιπα είναι ψυχροί. Σε όποια κατάσταση κι αν βρεθούν, θα μείνουν ανεπηρέαστοι.

Όταν φλερτάρετε με έναν Αιγόκερω, ξεχάστε τους συναισθηματικούς ρητορισμούς που θα χρησιμοποιούσατε με άλλους. Μην του πείτε ότι είναι Σούπερμαν, Ηρακλής, Μοναδικός. Δεν θα σας πιστέψει. Ξέρει πολύ καλά ποιος είναι.

Αντίθετα, αν πείτε τέτοια λόγια, θα χάσετε την εκτίμησή του. Ο άντρας αυτός κατά κανόνα μισεί την κολακεία και προπαντός μυρίζεται την υποκρισία από χιλιόμετρα μακριά. Είναι ρεαλιστής στα άκρα. Θέλει αποδείξεις για όλα: για την αγάπη σας, την ειλικρίνειά σας, τον πόθο σας, τις καλές σας προθέσεις. Θέλει τα πάντα να εφαρμόζονται και να αποδεικνύονται πρακτικά. Αν διατίθεστε να του δώσετε όλα αυτά που επιζητά, θα σας αγαπήσει συστηματικά με την πάροδο του χρόνου. Στην αγάπη ένας Αιγόκερως λειτουργεί σαν ένας καθηγητής μαθηματικών!

Διαβάστε ακόμα: Είχες μια πολύ κουραστική ημέρα; Τέλεια tips για να μπεις σε sexy mood!

×