Ζώδια

Θες να κατακτήσεις έναν Υδροχόο; Αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει!

Οποιαδήποτε προσέγγιση με τον κύριο Υδροχόο πρέπει να είναι εξαιρετικά πνευματικής φύσεως. Η αέρινη φύση του ζωδίου κάνει τον Υδροχόο άντρα όμοιο με τους αγγέλους, και οι άγγελοι δύσκολα προσέχουν τη σάρκα. Στην καλύτερη εξαίρεση του κανόνα, όχι αμέσως.

Ο Υδροχόος θα δώσει πρώτα απ’ όλα σημασία στην ψυχή σας, μετά στο μυαλό σας, ύστερα στην ευαισθησία σας, αν έχετε, και μόνο μετά, πολύ μετά, θα ρίξει το βλέμμα του στο πρόσωπό σας, όταν πια θα είναι αργά για να καταλάβει πόσο μεγάλη είναι η μύτη σας ή η ασυμμετρία του προσώπου σας.

Το ίδιο ισχύει και για τις γυναικείες σας χάρες. Στη φάση προσέγγισης ο Υδροχόος δεν διακρίνει ένα ζευγάρι στήθη ούτε κι αν σκοντάψει πάνω τους. Γεγονός το οποίο για μερικές κυρίες μπορεί να είναι ενθαρρυντικό: ξεπερνιούνται πλέον οι φόβοι για την κατάρρευση των εμπροσθίων ή την καταστροφή των οπισθίων, πάνε πια τα απογοητευτικά κόμπλεξ περί κυτταρίτιδας και περιττών κιλών.

Για να βάλουμε, όμως, και τα πράγματα στη θέση τους, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Υδροχόος άντρας είναι ηλίθιος ή αόμματος, αντίθετα είναι προικισμένος με μεγάλη παρατηρητικότητα.

Αν, όμως, καταφέρετε να διοχετεύσετε το ενδιαφέρον του προς τα εξαιρετικά σας χαρίσματα, όπως η κοινωνική σας συνείδηση και ο υπερέχων ιδεαλισμός σας, τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Αντίθετα, για τις κυρίες εκείνες που έχουν να προσφέρουν μόνο τα κάλλη τους, η επαφή με έναν Υδροχόο  μπορεί να αποβεί ταπεινωτική: του προσφέρουν την καλλονή τους χωρίς όρους κι εκείνος απαγγέλλει ποιήματα, του επιδεικνύονται προκλητικά κι αυτός τους μιλάει για ιεραποστολές στην Ινδία.

Όσο ωραίες κι αν είστε, αν δεν έχετε πνευματικά χαρίσματα, μην ελπίσετε να έρθετε πρώτες: στα μάτια του θα φαίνεστε πάντα τελευταίες, κι αν σας έχει προσέξει.

Γιατί θα μπορούσε και να μη σας δει καθόλου. Όσο όμορφη κι αν στέκεστε μπρος του, αν το πνεύμα σας δεν του λέει τίποτα, μπορεί να μην εστιάζει πάνω σας το βλέμμα του αλλά να σας διαπερνά σαν να είσαστε γυάλινες και να κοιτάει πέρα, μακριά, όπου μια χαρακτηριστικά άσκημη κυρία, αλλά σ’ εκείνον συναφής εκλεκτικά, του χαμογελά χωρίς τη δική σας ομορφιά.
Της ανταποκρίνεται για δύο λόγους: το μυαλό της είναι εξελιγμένο και η ψυχή της πλημμυρισμένη με καλοσύνη. Αυτές ήταν οι συμβουλές του Κώστα Λεφάκη.