Ζώδια

Πώς θα καταλάβεις ότι είναι ο κατάλληλος άντρας για εσένα…σύμφωνα με το ζώδιό του

Για να καταλάβεις αν ένας άντρας είναι ο κατάλληλος για εσένα πρέπει να γνωρίσεις βασικές πτυχές του χαρακτήρα του (αν όχι όλες) αλλά και το ζώδιό του. Δες παρακάτω ποια στοιχεία μπορείς να αντλήσεις γνωρίζοντας το ζώδιο του συντρόφου σου.

#Αν είναι Κριός…
Οι Κριοί συνήθως δεν δείχνουν τα συναισθήματά τους εύκολα και γι’αυτό αν τους δεις σε περίεργο mood καλό είναι να τους ρωτήσεις πώς αισθάνονται ξανά και ξανά μέχρι να σου πούνε. Όταν έρθει η στιγμή να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα να ξέρεις πως ο Κριός γίνεται πολύ καλός οικογενειάρχης.

#Αν είναι Ταύρος…
Αν και είναι πάντα πολύ ξεροκέφαλοι σε σημείο αρκετά εκνευριστικό, ωστόσο γίνονται πολλοί καλοί πατεράδες και αξίζει να προσπεράσεις αυτό το αρνητικό στοιχείο του χαρακτήρα τους γιατί έχουν πολλά άλλα καλά να σου προσφέρουν.

#Αν είναι Δίδυμος…
Οι Δίδυμοι είναι πολύ κοινωνικοί αλλά βαριούνται πολύ εύκολα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βρίσκεις τρόπους να τους κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον, αν και οι ίδιοι πάντα ψάχνουν να δημιουργούν νέα δεδομένα στην καθημερινότητά τους, οπότε δεν θα χρειαστούν εύκολα τη βοήθειά σου.

#Αν είναι Καρκίνος…
Οι Καρκίνοι είναι ντροπαλοί αλλά και πολύ φιλόδοξοι. Αν θεωρείς πως αποφεύγουν τον γάμο ίσως το κάνουν επειδή δεν νιώθουν ακόμα έτοιμοι οικονομικά. Για αυτούς είναι πολύ σημαντικό να μπορούν να παρέχουν στην οικογένειά τους ό,τι χρειάζεται.

Αν είναι Λέων…
Ο Λέων άντρας βλέπει τη ζωή σαν ένα μεγάλο πάρτι. Όπου και να πας μαζί του να ξέρεις πως θα περάσεις υπέροχα. Ωστόσο όταν τα φώτα σβήνουν ο Λέων προσγειώνεται και προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο να προστατεύσει την οικογένειά του.

Μπες αύριο στο Faysbook.gr για να διαβάσεις τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια.

Διαβάστε περισσότερα:

«Θα ξεπεράσω ποτέ τον πρώην μου;» -Αν είσαι ένα από αυτά τα 3 ζώδια τότε…ΝΑΙ!»

AYTA τα 3 ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ τυχερά στον έρωτα αυτόν τον μήνα!