Ζώδια

Πώς θα σου δείξει ο σύντροφός σου ότι σε αγαπάει βάσει ζωδίου; (Μέρος Ι)

Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο για να δείξει στον αγαπημένο του ότι τον αγαπάει και τον σέβεται. Δες παρακάτω τι κάνει κάθε ζώδιο για να σου δείξει ότι σε εκτιμάει.

#Κριός
Ο Κριός δυσκολεύεται πολύ να δείξει την ευγνωμοσύνη του στο άλλο του μισό. Όταν το κάνει θα φροντίσει να κάνει μια πράξη που είναι εντελώς έξω από τα νερά του. Κάνοντας κάτι που δεν του αρέσει μόνο και μόνο για να σε ευχαριστήσει, σου δείχνει με τον τρόπο του ότι σε αγαπάει.

#Ταύρος
Ο Ταύρος θα προσπαθήσει να σε ευχαριστήσει μέσα από ένα γεύμα. Θα ετοιμάσει ένα δείπνο που θα περιλαμβάνει τα αγαπημένα σου φαγητά και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να περάσεις όμορφα.

#Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι θέλουν να εκφράζουν την αγάπη τους με λόγια. Για να σου δείξουν ότι σε εκτιμούν θα μπούνε στη διαδικασία να γράψουν ένα ερωτικό γράμμα μέσα στο οποίο θα εκφράζουν όλα όσα νιώθουν.

#Καρκίνος
Όταν ένα Καρκίνος θέλει να σου δείξει πόσο σε εκτιμάει θα προσπαθήσει να ακούσει όλα όσα έχεις να του πεις για τη ζωή σου και μετά θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε πείσει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.

Mπες αύριο στο faysbook.gr για να δεις και τα υπόλοιπα ζώδια!

Διαβάστε περισσότερα:

Σεξ με Σκορπιό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό