Ζώδια

Πόσο εύκολα θα ξεπεράσει τον χωρισμό με την πρώην του…ανάλογα με το ζώδιό του! (Μέρος ΙΙ)

Μπορεί ο νέος σύντροφός σου να υποστηρίζει πως έχει ξεπεράσει τελείως την πρώην του αλλά πολλές φορές οι άνθρωποι λένε τέτοιου είδους ψεματάκια για να μην ρίξουν λάδι στη φωτιά. Παρακάτω θα δεις τη λίστα με όλα τα ζώδια και κατά πόσο σου λέει αλήθεια ότι δεν σκέφτεται καθόλου πλέον την πρώην του.

#Ζυγός: Ο Ζυγός είναι σαν τον Παρθένο στο συγκεκριμένο θέμα και θα προσπαθήσει να αποφύγει την κουβέντα ή να πει ψέματα.

#Σκορπιός: Όταν ένας Σκορπιός σου πει ότι δεν σκέφτεται τις πρώην του είναι αρκετά πιθανό να σου λέει αλήθεια αν και υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα να λέει ψέματα και να μην είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου.

#Τοξότης: Είναι πολύ σπάνια η περίπτωση να σου πει ψέματα ένας Τοξότης σχετικά με προηγούμενες σχέσεις του και για το αν σκέφτεται ακόμα κάποια πρώην. Αυτό το ζώδιο μπορεί να αποκρύψει άλλα στοιχεία σε μια σχέση αλλά σε αυτόν τον τομέα θα είναι απόλυτα ειλικρινής.

#Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως είναι επίσης ένα πολύ ειλικρινές ζώδιο που δεν θα πει εύκολα ψέματα για το συγκεκριμένο θέμα.

#Υδροχόος: Η πιθανότητα να σου πει ψέματα είναι 50-50 και δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποδείξεις αν σου λέει αλήθεια ή ψέματα. Σημασία δεν έχει αν σκέφτεται την πρώην του αλλά πώς θα μπορέσετε να τα βρείτε μεταξύ σας και να αποκτήσετε μια όμορφη και υγιή σχέση.

#Ιχθείς: Ο Ιχθύς θα πει ψέματα σχεδόν σε κάθε περίπτωση γιατί πολύ απλά δεν θεωρεί σημαντικό να γνωρίζεις το αν σκέφτεται ή όχι την πρώην του, εφόσον είστε στην αρχή της σχέσης σας. Κάνε υπομονή και αν καταφέρεις να τον κερδίσεις δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα.

Διαβάστε ακόμα: Το ιδανικό νησί για να πας διακοπές…σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων μπορούν να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

7 αλήθειες που πρέπει να μάθεις αν ερωτευτείς έναν Ιχθύ!