Ζώδια

Πρω1νό 02/12: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

Ως μια πολύ καλή χρονιά χαρακτήρισε το 2022 η Λίτσα Πατέρα, στην έναρξη της ενότητας με τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως είπε η αστρολόγος, για αρκετά ζώδια και κυρίως για τον Αιγόκερω, λόγω και της παρουσίας της Αφροδίτης στο ζώδιο αυτό μέχρι τις αρχές Μαρτίου, θα υπάρχει «πολύς έρωτας, σχέσεις, δεσμεύσεις και γάμοι», ενώ θα ενισχυθούν όλες οι σχέσεις είτε μεταξύ ερωτευμένων είτε μέσα σε οικογένειες είτε ανάμεσα και σε κράτη.

Σε ότι αφορά τις προβλέψεις για σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, η αστρολόγος της εκπομπής είπε πως «ο Άρης είναι στον Σκορπιό, υπάρχουν και άλλοι πλανήτες και η Σελήνη και για αυτό υπάρχει μια ένταση και μια φάση σύγκρουσης».

Ωστόσο, όπως σημείωσε η Λίτσα Πατέρα, «αν κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και αυτό είναι σε σταθερές βάσεις, ακόμη και αν υπάρξουν μικρές αναταράξεις, αυτό θα ευοδωθεί». Άλλωστε, όπως και χθες η αστρολόγος, «το Σάββατο που έχουμε μια έκλειψη, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα, χωρίς όμως να πούμε ότι είναι απαγορευτική για να ξεκινήσουν πράγματα, όπως λέμε σε άλλες εκλείψεις, γιατί δεν είναι τόσο κακή και θα μας φέρει πολλά πράγματα».

Αμέσως μετά η Λίτσα Πατέρα παρέθεσε τις αναλυτικές προβλέψεις της για κάθε ζώδιο.

Παρακολουθήστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα, στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

Διαβάστε επίσης: 

Θεοφανία Παπαθωμά: Η απρόσμενη αποχώρηση που προκαλεί ερωτηματικά -Αυτή είναι η αντικαταστάτριά της στην παράσταση

Νίκος Μουτσινάς: Νόσησε από κορονοϊό; -Η ατάκα που τον πρόδωσε

Βίκυ Κάβουρα: Η απάντηση του θεατρικού παραγωγού στις δηλώσεις της -«Κανείς μας στην εταιρεία δεν μιλάει με τους όρους… “μωρό μου”»