Ζώδια

Πρω1νό 1/12: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

«Η Αφροδίτη τον Δεκέμβριο κάνει ένα διαρκές πήγαινε- έλα. Θα μείνει στον Αιγόκερω, το ζώδιο που σε ωθεί να δεσμευθείς, από τώρα μέχρι και τις 5 Μαρτίου του 2022. Αυτό σημαίνει πολλούς γάμους, πολλούς έρωτες, πολλές δεσμεύσεις, αλλά τι γίνεται όταν είναι ανάδρομη; Εκεί μπορεί να φέρει και χωρισμούς και τσακωμούς», είπε η Λίτσα Πατέρα στην έναρξη της ενότητας με τις αστρολογικές προβλέψεις στo Πρω1νό.

Όπως συμπλήρωσε η αστρολόγος, «συμμετέχει και ο Πλούτωνας, που είναι πιο ερωτικός και έντονος και αναμένεται να δημιουργηθούν πολλά πάθη που για πολλούς θα είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν. Για αυτό, προσέξτε μην σας αγγίξει εάν δεν είναι κατάλληλη στιγμή».

Σε ότι αφορά τις προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα και τις επόμενες ημέρες, η Λίτσα Πατέρα είπε ότι «ο Ήλιος κάνει μια καλή όψη, ενώ η Σελήνη είναι στον Ζυγό και πάει στον Σκορπιό», προσθέτοντας πως «αυτός ο μήνας έχει να μας δώσει πολλά, οι πλανήτες είναι στον τοξότη, μπορείτε να οργανώσετε πολλά πράγματα».

«Όμως το Σάββατο που έχουμε μια έκλειψη, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα, χωρίς όμως να πούμε ότι είναι απαγορευτική για να ξεκινήσουν πράγματα, όπως λέμε σε άλλες εκλείψεις, γιατί δεν είναι τόσο κακή και θα μας φέρει πολλά πράγματα», είπε η Λίτσα Πατέρα κι αμέσως μετά παρέθεσε τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Διαβάστε ακόμα:

Σπύρος Μπιμπίλας: Διεγράφη ο ηθοποιός που κατηγορήθηκε για καταγραφή σεξουαλικής συνεύρεσης

Χρήστος Μάστορας: Η αντίδρασή του στην ερώτηση για τον χωρισμό του

Πρω1νό – Αποκάλυψη: Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν θα παραστεί στη κηδεία της μητέρας του