Ζώδια

Προσοχή! Σου αποκαλύπτουμε τι κάνει τον αγαπημένο σου να νιώθει παγιδευμένος στη σχέση σας (Μέρος Ι)

Πολλές γυναίκες νιώθουν πως οι σύντροφοί τους δείχνουν σημάδια πως δεν είναι καλά στη σχέση τους και πως φαίνονται κάπως…παγιδευμένοι. Θέλεις να σώσεις τη σχέση σου και να κάνεις τον αγαπημένο σου να νιώθει καλύτερα μέσα στη σχέση σας;

Δες πρώτα τι είναι αυτό που τον κάνει να νιώθει παγιδευμένος σύμφωνα με το ζώδιό του.

#Κριός και Ταύρος
Οι Κριοί και οι Ταύροι αγχώνονται στις σχέσεις που απαιτούν περισσότερα πράγματα από όσα μπορούν να δώσουν. Δώσε τους χώρο ώστε να νιώσουν την ελευθερία τους και στη συνέχεια να είσαι σίγουροι πως θα είναι καλύτερα μέσα στη σχέση σας.

#Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι δεν αντέχουν να κάνουν σχέδια για το άμεσο μέλλον. Προτιμούν να αποφασίζουν οι ίδιοι ποιες είναι οι προτεραιότητές τους και όχι να τους τις επιβάλλουν τρίτοι.

#Καρκίνος
Οι Καρκίνοι νιώθουν παγιδευμένοι όταν αναγκάζονται κατά κάποιο τρόπο να μείνουν στο σπίτι τους ενώ δεν είναι δική τους επιλογή. Μπορεί να έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο σπίτι τους και να είναι σπιτόγατοι αλλά συχαίνονται να τους αναγκάζουν άλλοι να μένουν σπίτι.

#Λέων 
Οι λέοντες δεν αντέχουν όταν οι γύρω τους δεν τους δίνουν σημασία. Οπότε αν δεν θέλεις να νιώθει παγιδευμένος ο αγαπημένος σου τότε φρόντισε να του δίνεις την πρέπουσα σημασία.

#Παρθένος
Οι Παρθένοι έχουν απαιτήσεις από τους γύρω τους. Αυτό σημαίνει πως αν δεν καλύπτουν τις προσδοκίες τους θα νιώσουν παγιδευμένοι.

#Ζυγός
Οι ζυγοί θέλουν να ικανοποιούν τους γύρω  τους και πηγαίνουν κόντρα στα δικά τους θέλω. Αυτό σημαίνει πως κάνουν πράγματα που οι ίδιοι δεν θέλουν κάτι που τους κάνει να μην αισθάνονται καλά.

Δες τα υπόλοιπα ζώδια αύριο στο faysbook.gr ΕΔΩ!

Διαβάστε ακόμα:Το bomber jacket που φόρεσε η Φαίη μας και «έριξε» το instagram!

Γνωστό περιοδικό της Νέας Υόρκης αποθεώνει τον Vassilis Zoulias- Το αιχμηρό σχόλιο του σχεδιαστή για τους Έλληνες δημοσιογράφους

Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις στον γάμο του Marc Jacobs με τον αγαπημένο του