Διατροφή
12 απλές συμβουλές για να χάσεις γρήγορα κιλά!
Tips & Trends
Street Fashion: 10 γκρι outfits που αξίζει να αντιγράψεις σήμερα!
Editor's choice
Δείτε τα ωραιότερα french manicure της σεζόν και επιλέξτε εκείνο που θα αποκτήσετε μέσα στην εβδομάδα
Star Style
Η Kate Middleton μας δίνει μαθήματα στιλ για τέλειο office look!
Home / Ζώδια / Προβλέψεις Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019!

Προβλέψεις Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Μια σκέψη ή ενδιαφέρουοσα συναισθηματική επαφή ίσως επιλύσει θέματα. Ενισχύεται η ανάγκη να μείνετε μόνοι μαζί με πρόσωπο που σας καταλαβαίνει.

Ταύρος

Καλό θα ήταν σήμερα να προσεγγίσετε τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Ο ρομαντισμός χτυπάει κόκκινο. Ανάμεσα σε φίλους μπορεί να ανακαλύψετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Κινηθείτε στους ίδιους ρυθμούς με χθες. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ευνοεί ένα φλερτ με άτομο κύρους ή με ένα άτομο που μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις.

Καρκίνος

Η ημέρα ευνοεί τις συναισθηματικές σχέσεις. Γίνεστε πιο τρυφεροί απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λέων

Καλό θα ήταν να προωθήσετε σήμερα ένα οικονομικό σχέδιο που σκέφτεστε. Δεν αποκλείεται επίσης να δημιουργηθεί ένα φλερτ στο χώρο της δουλειάς.

Παρθένος

Σήμερα αγαπημένα πρόσωπα σάς βοηθούν με τις ιδέες τους. Επιπλέον, συσφίγγεται τις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε ακόμα και έναν γάμο.

Ζυγός

Ευνοούνται σήμερα τόσο τα οικονομικά όσο και τα αισθηματικά. Θα βρίσκονται κοντά σας πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

Σκορπιός

Για εσάς σήμερα συναισθηματικά, καλλιτεχνικά ή φιλανθρωπικά θέματα φτάνουν στο ζενίθ.  Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα απογειώνει την ερωτική σας διάθεση.

Τοξότης

Ιδανική ημέρα για πάσης φύσεως προσφορά. Φέρεστε με τρυφερότητα, λόγω του τριγώνου Αφροδίτης – Ποσειδώνα, απέναντι σε πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Αιγόκερως

Σήμερα φιλικές ή κοινωνικές συναντήσεις σας χαροποιούν. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σάς προτρέπει σε ρομαντικές αποδράσεις ή βόλτες.

Υδροχόος

Οι κινήσεις σας αποδίδουν σε οικονομικό και συναισθηματικό οεπίπεδο. Έχετε την τάση να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιχθύες

Ιδανική ημέρα για να εκφράσετε τα αισθήματά σας και να προσωρήσετε σε μία νέα σχέση ή ένα νέο ειδύλλιο. Ερωτεύεστε χωρίς να πετάτε στα σύννεφα.

Καλημέρα!

Πηγή: Περιοδικό Αστρολόγος

×