Ζώδια

Προβλέψεις Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Σκεφτείτε τι θα σας έκανε ευτυχισμένους και στη συνέχεια ακολουθήστε έναν σωστό προγραμματισμό για την επίτευξη των νέων σας στόχων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η απάντηση που περιμένετε θα έρθει νωρίτερα από ό, τι νομίζετε. Εν τω μεταξύ, προσπαθήστε να μην είστε ανυπόμονοι. Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, το σας άγχος έχει αρνητικές επιπτώσεις στους ανθρώπους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε, αν και θα μπορούσατε να φροντίσετε καλύτερα την υγεία σας μια και τελευταία έχετε παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να συναντήσετε κάποιον που θα είναι καθοριστικός για την καριέρα σας. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις νέες προκλήσεις που θα σας παρουσιαστούν.

ΛΕΩΝ

Πάρτε το χρόνο να διαλογιστείτε και να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας, τόσο από τν προσωπική, όσο και από την επαγγελματική;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μερικές φορές φαίνεται σαν να σας αρέσει να αισθάνεστε απογοητευμένοι. Μήπως έχει έρθει ή ώρα να το αλλάξετε αυτό; Προσοχή στην υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Στην πραγματικότητα, το να συμβιβάζεστε με πράγματα και καταστάσεις που δεν σας αρέσουν σας ρίχνει και σας σας προκαλεί προβλήματα. Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να σκεφτείτε τι μπορείτε να αλλάξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να βρείτε τον τρόπο και να πείτε ορισμένες αλήθειες στο σπίτι σας, στον αγαπημένο σας. Κάποια στιγμή θα το κάνετε με σιγουριά. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια σχέση, να μετακομίσετε μαζί ή να παντρευτείτε, μπορεί να αισθανθείτε λίγο προβληματισμένοι. Ο χρόνος θα σας δείξει τι είναι σωστό για σας και τι όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μπορεί να νιώσετε ότι κάτι σας κρατά πίσω. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από αυτό και να συνεχίσετε την πορεία σας. Προσοχή στα μικροατυχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν ενδιαφέρεστε πλέον για επιφανειακές ή επιπόλαιες σχέσεις. Προτιμάται την ουσία και δεν στέκεστε στο περιτύλιγμα. Ένα νέο project θα σας ανατεθεί στη δουλειά σας και αυτό θα σας γεμίσει χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να σπάσετε με μερικούς από τους πιο αρνητικούς δεσμούς με το παρελθόν σας. Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο.

Καλημέρα!