Ζώδια

Προβλέψεις Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μοιραστείτε αυτό που αισθάνεστε τώρα με αυτούς που αγαπάτε και θέλετε να βρίσκονται συνεχώς δίπλα σας. Σήμερα, μετά τη δουλειά, σας συμβουλεύουμε να χαλαρώσετε, γιατί το Σαββατοκύριακό σας ήταν γεμάτο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν πρέπει να ξεχνάτε όσους σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν γιατί το έκαναν επειδή σας αγαπάνε και θέλουν το καλό σας οπότε μην τους γυρνάτε την πλάτη τώρα που έχουν τη δική σας ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Για όσους από εσάς δεν είστε αναγκαστικά σε μια σχέση ή δεσμευμένοι γενικά, πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε να μην είναι μόνο για ένα βράδυ, αλλά να έχουν συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Το να μοιράζεστε τα όνειρά σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν είναι μια υποχρέωση, αλλά βαθιά σας ανάγκη. Πείτε τους όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και ζητήστε τους λύσεις για τα προβλήματά σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ξέρετε τι θέλετε τώρα, ξέρετε τι πρέπει να παρακάμψετε, αλλά δυστυχώς οι συνθήκες σας υπαγορεύουν ότι πρέπει να χαμογελάσετε και να αντέξετε την τρέχουσα κατάσταση για λίγο ακόμα. Προς το τέλος της εβδομάδας όλα θα φτιάξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η αυτοπεποίθησή σας ενισχύεται επιστρέφοντας στα πράγματα που αγαπάτε. Απαλλαγείτε από τις εργασιακές συνθήκες και νόρμες που δεν σας ταιριάζουν και αρχίστε φροντίζετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ο συναισθηματισμός στις επαγγελματικές σας αποφάσεις είναι επιζήμιος. Πρέπει να σκεφτείτε με τη λογική σας,  όχι με την καρδιά σας. Διαφορετικά θα κάνετε λάθος και η κρίση σας δεν θα είναι σωστή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τα οικονομικά σας ήταν ο μεγαλύτερός σας πονοκέφαλος το τελευταίο διάστημα. Σήμερα όμως κάτι αλλάζει και έρχεται ένα μεγάλο έσοδο που θα σας κάνει να ανασάνετε γεμάτες ανακούφιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η οικογένειά σας είναι εκεί και σας περιμένει. Αφήστε στην άκρη τις διαφορές που έχετε μαζί της και προσπαθήστε να τα βρείτε με υπομονή και αισιοδοξία. Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει από σήμερα στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η κατανόηση του παρελθόντος μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε το παρόν, δίνοντάς σας ώθηση για να προσαρμόσετε το μέλλον. Έτσι δεν θα κάνετε ξανά τα ίδια λάθη και θα αποφύγετε με επιτυχία μεγάλες παγίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τελευταία αισθάνεστε πολύ πιεσμένες και αυτό το έχουν καταλάβει όσοι βρίσκονται γύρω σας. Λόγω μάλιστα αυτής της κατάστασης είναι πιθανόν να κάνετε πολλά λάθη και να μην πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Προσπαθήστε να παραμείνετε αντικειμενικοί σχετικά με διαφορετικές απόψεις σήμερα στη δουλειά σας. Εάν βρεθείτε στη μέση μιας σύγκρουσης για χρήματα, καλό θα είναι να επιδείξετε τον υψηλότερο βαθμό διπλωματίας.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!!