zodia
DIY
Οι δέκα εντολές του μακιγιάζ!
Celebrity News
Συγκινεί η Τζόυς Ευείδη μιλώντας για τον Χρήστο Σιμαρδάνη: «Έφυγε και μας έκανε κομμάτια»
Celebrity News
«Ο τρόπος που έφυγα από τον Alpha δεν ήταν καλός! Η αιτία δεν ήταν η Ελένη Μενεγάκη, αλλά…»
Celebrity News
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Με ενοχλεί η παρουσία των φωτογράφων όταν βγαίνουμε με τη Μαίρη»
Home / Ζώδια / Προβλέψεις Δευτέρα 17 Ιουλίου

Προβλέψεις Δευτέρα 17 Ιουλίου

IMG_1600

Τι θα συμβεί σήμερα; Η Σελήνη βρίσκεται στο Ταύρο και ευνοεί τις επιχειρηματικές σας κινήσεις.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου) 

Η μέρα σας είναι γεμάτη εντάσεις και πολλοί από εσάς αψηφούν κανόνες που έχουν τεθεί στο σπίτι και στην οικογένεια σας. Προσέξτε επειδή η ανήσυχη φύση σας μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα στο σπίτι.  Δεν πρέπει να ξεχνάτε τη δύναμη που έχει η ευγένεια.

Ταύρος (20 Απριλίου -20 Μαΐου) 

Σήμερα είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα ενώ δεν λείπουν και οι τσακωμοί εξαιτίας παρορμητικότητάς σας, της ανησυχία σας αλλά και της απροθυμία σας να ακούσετε τους άλλους. Θα ζήσετε ανατροπές, απροσδόκητες καταστάσεις αλλά και εκπληκτικά που θα σας αφήσουν άφωνους.

Δίδυμος (21 Μαΐου- 20 Ιουνίου) 

Μια αλλαγή θα συμβεί σήμερα στα οικονομικά σας. Πρόκειται να επηρεαστούν από κάτι, είτε θετικά, είτε αρνητικά- μπορεί να χάσετε ή να πάρετε χρήματα. Δώστε μεγάλη σημασία σε όσα θα συμβούν και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.

Καρκίνος (21 Ιουνίου- 22 Ιουλίου) 

Ο φλογερός Άρης βρίσκετε απέναντι από το τραχύ Ουρανό. Πρέπει να προσέξετε γιατί αυτό σας κάνει ανήσυχους, προκλητικούς και έτοιμους να τα τινάξετε όλα στον αέρα. Χαλαρώστε και αξιολογήστε την κατάσταση που θα προκύψει. Μην κάνετε τίποτα που θα μπορούσατε να μετανιώσετε αργότερα.

Λέων (23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου)

Κάτι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις σκηνές κάτι που υποψιάζεστε και έχουν “καρφωθεί” στο μυαλό σας -ναι, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει πάντα και φωτιά. Οι άνθρωποι γύρω σας είναι ασταθείς και παρορμητικοί. Σήμερα θα πάρετε ένα μεγάλο ρίσκο που θα σας βγει σε καλό.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτέμβρη)

Ένας φίλος μπορεί να σας εκπλήξει σήμερα ή να είναι πολύ απαιτητικός μαζί σας. Ενδεχομένως, θα συναντήσετε και θα γοητευτείτε από κάποιον που αψηφεί τη σύμβαση και είναι έτοιμος για κάθε… επανάσταση. Το αν θα μείνετε μαζί του είναι δικό σας θέμα.

Ζυγός (23 Σεπτέμβρη-22 Οκτώβρη)

Δεν έχετε τη διάθεση να ακολουθήσετε τις οδηγίες ή να υπακούσετε σε κανέναν σήμερα, είτε πρόκειται για γονείς, αφεντικά ή καθηγητές. Ο σύντροφός σας είναι στο επίκεντρο και οι ρομαντικές στιγμές.

Σκορπιός (23 Οκτώβρη- 21 Νοέμβρη)

Τα σχέδια ταξιδιού θα ακυρωθούν ή θα αλλάξουν για κάποιον λόγο που δεν περνάει από το χέρι σας. Παρόλα αυτά μην το βάλετε κάτω. Οι επόμενες ημέρες είναι ιδανικές να προγραμματίσετε τις διακοπές σας, συντροφιά με φίλους ή τον σύντροφό σας.

Τοξότης (23 Δεκέμβρη – 21 Ιανουαρίου) 

Θα προκύψουν σήμερα διαφορές σχετικά με κληρονομιές και ασφαλιστικά θέματα. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Ένα τηλεφώνημα, πιθανόν από έναν φίλο που έχετε αφήσει πίσω θα σας αναστατώσει και θα σας γεμίσει τύψεις. Ποτέ δεν είναι αργά για συγγνώμη.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου )

Ένας φίλος ή ένας συνεργάτης θα σας εκπλήξει σήμερα λαμβάνοντας μια ασυνήθιστη προσέγγιση σε κάτι. Οι διαφωνίες είναι πολλές και οι εντάσεις. Στο χέρι σας είναι αν αυτή η μέρα θα κυλήσει ομαλά ή θα είναι επεισοδιακή.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου) 

Οι άνθρωποι γύρω σας θέλουν να σας προκαλέσουν και να σας βγάλουν από τα ρούχα σας. Μην τους κάνετε τη χάρη. Συνεχίστε να είστε ήρεμοι και χαλαροί και θα σταματήσουν. Βγείτε και διασκεδάστε με φίλους.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Σήμερα πρέπει να είστε γεμάτοι υπομονή και κατανόηση. Θα συμβούν πολλά, αλλά εσείς δεν πρέπει να τους δώσετε την παραμικρή σημασία. Τις επόμενες ημέρες όλα θα φτιάξουν και θα βρείτε τους κανονικούς σας ρυθμούς.

Από : Γιώτα Κουτσάγια

×