Ζώδια
Ζώδια και έρωτας μέσω διαδικτύου: Θα εξελιχτεί η γνωριμία σας σε κάτι πιο σοβαρό;
Επιδερμίδα
After sun: Το προϊόν που θα σας χαρίσει μαύρισμα με διάρκεια!
Διατροφή
Οι 17 πιο αποτελεσματικές τροφές για την απώλεια βάρους -Δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σου!
News & Trends
Πεντικιούρ: Οι 5 αποχρώσεις της επόμενης σεζόν που μπορείτε να υιοθετήσετε αμέσως μετά τις διακοπές!
Home / Ζώδια / Προβλεψεις Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Προβλεψεις Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας προσπαθώντας να αλλάξετε τη γνώμη ενός φίλου επειδή θέλετε να περάσει το δικό σας. Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα που τελευταία τα έχετε παραμελήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν αισθάνεστε λίγο εκτός τόπου και χρόνου με έναν από τους φίλους σας σήμερα, είναι πιθανώς μόνο στη φαντασία σας. Ναι, υπήρξαν κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σκέφτεται για εσάς διαφορετικά. Μάλλον έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι σημαντικό να συνεχίσετε να σκέφτεστε τους στόχους σας και να μην πάρετε υπερβολικά συναισθηματικά την τρέχουσα κατάστασή σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεστε απελπισμένοι΄.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν πρόκειται να συνεργαστείτε για ένα ομαδικό project, κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινή σας ρουτίνα και αφιερώστε λίγο χρόνο στον σύντροφο σας και σε πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους.

ΛΕΩΝ

Η υπερηφάνεια και η εργατικότητά σας αξίζουν να λάμψουν αυτή τη στιγμή, οπότε αφήστε τις έξω και μην ανησυχείτε ότι μπορούν να κάνουν τους υπόλοιπους να αισθανθούν άβολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ένα πολύ γενναιόδωρο πνεύμα και είστε γνωστοί ως κάποιοι που είναι πάντα εκεί για να προσφέρετε κάποια βοήθεια όταν οι φίλοι σας το χρειάζονται. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ πιο δημιουργικοί από τους περισσότερους ανθρώπους, οπότε μην αφήσετε κανέναν που ισχυρίζεται ότι είναι καλλιτέχνης να σας υποβιβάσει.Οι ιδέες σας είναι εξίσου καλές με αυτές του ατόμου, μπορεί και καλύτερες.Προσοχή στην υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν τελευταία περάσατε μια κρίση στην σχέση σας, σήμερα θα ετοιμάσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα για εσάς και τον σύντροφο σας και θα ζήσετεε μια μοναδική βραδιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία δεν αφορά μόνο στην ομιλία και στην ακρόαση, αλλά και την κατανόηση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σήμερα, όταν θα υπάρξουν πολλές αντιφατικές πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ένα πράγμα που κανένας από τους αντιπάλους σας δεν έχει: Τη δημιουργικότητα. Χρησιμοποιήστε τη προς όφελός σας, και δεν θα χάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε κι έχουν δίκιο αν και στη δική σας περίπτωση κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σήμερα αλλά θα είστε μες στα νεύρα και την γκρίνια.

ΙΧΘΥΕΣ

Να είστε τόσο γενναιόδωροι όσο μπορείτε και αυτό θα επιστρέφει πάντα σε σας. Έτσι θα γίνεται πάντα. Να το ξέρετε καλά αυτό.

Καλημέρα!

×