Ζώδια

Προβλέψεις Κυριακή 12 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

march_14

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Οι οικογενειακές στιγμές είναι η προτεραιότητα της ημέρας. Φροντίστε κοντινά σας πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας -το ενδιαφέρον σας τους κάνει καλό. Είστε άνθρωποι που αγαπάτε να προσφέρετε γιατί έχετε έντονο το αίσθημα του καθήκοντος και της προσφοράς.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η χαλαρή διάθεση της μέρας σας δημιουργεί την επιθυμία να την αφιερώσετε αποκλειστικά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Θέλετε να αποφορτιστείτε και να αδειάσετε το μυαλό σας, καθώς τελευταία η πίεση και οι υποχρεώσεις έχουν πέσει βαρύ φορτίο στους ώμους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι στόχοι σας είναι υψηλοί και όταν δεν τους πετυχαίνετε νιώθετε απογοήτευση και μελαγχολία. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε δημιουργικά το άγχος σας και να πάρετε δύναμη από τους κοντινούς σας ανθρώπους που σας αγαπούν, σας στηρίζουν και είναι σε όλα σύμμαχοί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Δημιουργική και χαλαρή μέρα για εσάς που τον τελευταίο καιρό έχετε αρκετά ανεβάσει ταχύτητες. Η ευκαιρία να συναντηθείτε με φίλους είναι πολύτιμη. Κάποιοι από εσάς θα βρεθείτε μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη που θα φέρει σύντομα αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσαμε. Αν κάποιος τον τελευταίο καιρό δεν είναι και πολύ ειλικρινής μαζί σας, θα τα φέρουν έτσι οι καταστάσεις και οι συμπτώσεις και αυτό που δεν σας λέει θα αποκαλυφθεί. Είναι στο χέρι σας το πώς θα το διαχειριστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αν υπάρχει κάτι που νιώθετε την ανάγκη να το συζητήσετε με αγαπημένους σας ανθρώπους, αρπάξτε την ευκαιρία αυτής της ήρεμης Κυριακής. Καλό είναι να μην κρατάτε πράγματα μέσα σας για πολύ, γιατί αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό και δυσθυμία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η μέρα θα σας φέρει διάθεση για cocooning και χρόνο με τους αγαπημένους σας. Τελικά, ακόμα και το να μην κάνετε τίποτα μπορεί να είναι συναρπαστικό, όταν φορτίζουν οι μπαταρίες σας και η ψυχή σας γεμίζει. Έχετε ανάγκη από χρόνο με τον εαυτό σας, οπότε εκμεταλλευτείτε το.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Δεν σας αρέσει να λέτε ψέματα όμως μερικές φορές νιώθετε αναγκασμένοι να μπείτε στη διαδικασία να χρησιμοποιήσετε κάποια κατά συνθήκη «λευκά» ψέματα προκειμένου να μην πείτε όλη την αλήθεια και στενοχωρήσετε ανθρώπους που αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ήρθαν έτσι οι καταστάσεις και αναγκαστήκατε να διεκδικήσετε κάτι που θεωρούσατε μέχρι σήμερα δεδομένο. Μπορεί να αναστατωθήκατε ή να στενοχωρηθήκατε στιγμιαία, αλλά τελικά όλο αυτό μόνο καλό έκανε, χτίζοντας πιο γερές βάσεις για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Τα καλύτερα έρχονται πολύ σύντομα για εσάς, με τα αισθηματικά σας να γίνονται εξαιρετικά πιο ενδιαφέροντα μέσα στις επόμενες ημέρες. Θα δείτε πως όλα όσα μέχρι σήμερα κάπου φρέναραν, τώρα θα πάρουν τη… φόρα που επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κυριακάτικη ησυχία; Όχι ακριβώς! Η μέρα θα είναι γεμάτη, θα έχει συναντήσεις, συζητήσεις και σασπένς για κάποιους από εσάς, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα την απολαύσετε. Τα κέφια σας είναι καλύτερα από ότι τον τελευταίο καιρό και αυτό φαίνεται.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ως ευαίσθητα ψάρια κάποιες φορές μεταφράζετε συμπεριφορές και καταστάσεις με πολύπλοκο τρόπο, αντί να παίρνετε τα δεδομένα: αυτό που βλέπετε είναι αυτό που συμβαίνει. Δεν χρειάζεται να υπάρχει μια εξήγηση με θεωρίες συνωμοσίας, δεύτερες σκέψεις και περίεργες προθέσεις.

Καλημέρα!