Ζώδια

Προβλέψεις Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα προκύψουν μια σειρά από οικογενειακές υποχρεώσεις που θα σε κάνουν να τρέχεις και να μην φτάνεις. Αν δεν θες να δημιουργηθούν εντάσεις, διαφωνίες, τσακωμοί και παρεξηγήσεις, σου προτείνουμε να είσαι χαλαρή και να μην κρίνεις με καυστικό τρόπο κανέναν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η ώρα να τραβήξεις ένα μεγάλο Χ σε ό,τι σε κουράζει, σε βασανίζει, σε ταλαιπωρεί και γενικά σου χαλάει τη διάθεση. Πρέπει όμως να το κάνεις με ήρεμο, έξυπνο και κυρίως με διπλωματικό τρόπο για να τα καταφέρεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα σου προκύψουν πολλές και καλές ευκαιρίες, τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στα προσωπικά σου. Σου προτείνουμε να τις βάλεις κάτω και να καταλήξεις σε αυτές που σε συμφέρουν περισσότερο. Τα πράγματα αρχίζουν να φτιάχνουν και είσαι πολύ αισιόδοξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν σήμερα μια σειρά από αλλαγές που δεν τις περίμενες με τίποτα και αρχικά θα σε ανησυχήσουν και θα σε αναστατώσουν πολύ. Με το πέρασμα των ημερών όμως θα καταλάβεις πως τελικά σε συμφέρουν.

ΛΕΩΝ

Ο εκνευρισμός θα σου χτυπήσει σήμερα πολλές φορές την πόρτα, αφού θα βλέπεις γύρω σου να γίνονται κάποια πράγματα που δεν θες και δεν αντέχεις με τίποτα. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε διαφωνίες και εντάσεις και διατήρησε ένα χαμηλό προφίλ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα σου προτείνουμε να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να μπορέσεις να πάρεις τις αποφάσεις εκείνες που θα σε βγάλουν από την τωρινή σου κατάσταση που δεν είναι και η καλύτερη. Αν τα βρεις πολύ σκούρα, ζήτα τη βοήθεια αγαπημένων σου προσώπων.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα κάνε ένα διάλειμμα από όλα όσα σε καταπιέζουν και σε βαραίνουν, τόσο στην επαγγελματική σου ζωή, όσο και στην προσωπική και ασχολήσου με τον εαυτό σου που τελευταία τον έχεις παραμελήσει πολύ. Σε λίγο όλα θα φτιάξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εντάσεις θα είναι πολλές σήμερα στη δουλειά σου και εσύ προσπάθησε όσο κι αν θα διαφωνείς με όλα όσα θα λένε και θα κάνουν οι συνάδελφοί σου να είσαι ήρεμη και χαλαρή. Σκέψου πως έρχεται το Σαββατοκύριακο και έχεις ήδη κάνει πολλά σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα αισθηματικά σου είναι ο τομέας που θα πρωταγωνιστήσει στην ημέρα σου. Αν έχεις προβλήματα με το σύντροφό σου, ήρθε η ώρα να κάνεις μια συζήτηση μαζί του και να τα λύσεις. Αν είσαι ελεύθερη, ίσως κάνεις μια γνωριμία που θα αποδειχτεί… θησαυρός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά πράγματα που είχες προγραμματίσει θα τα δεις σήμερα να καθυστερούν ή να αναβάλλονται. Μην ανησυχείς όμως, το επόμενο διάστημα θα πάρουν το δρόμο τους. Να είσαι ήρεμη και με θετική διάθεση και όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές σημαντικές και θετικές εξελίξεις θα σου φέρει η ημέρα, κυρίως στα επαγγελματικά σου. Από την άλλη όμως θα προκύψουν και μια σειρά από παρεξηγήσεις που αρχικά θα σε στενοχωρήσουν, όμως σύντομα θα λυθούν. .

ΙΧΘΕΙΣ

Θα προκύψουν αρκετές καταστάσεις σήμερα που θα αιφνιδιάσουν και θα χρειάζονται άμεσες λύσεις, κυρίως στα επαγγελματικά σου. Μην τις καθυστερείς άλλο και άρχισε να εργάζεσαι προς αυτή την κατεύθυνση. Βρες την ευκαιρία να αποδράσεις το Σαββατοκύριακο με το σύντροφό σου ή με φίλους σου.

Καλημέρα!