Ζώδια

Προβλέψεις Παρασκευή 27 Απριλίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αλήθεια είναι πως τελευταία έχεις παρασυρθεί τόσο πολύ από την προσπάθεια να αποδείξεις στην τωρινή σου εργασία πως η λέξη ήττα είναι άγνωστη για σένα και δεν έχεις καταλάβει πως αυτό που κάνεις δεν σου ταιριάζει καθόλου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Και ναι, μετά από αρκετό καιρό που ένιωθες χάλια και προσπαθούσες να κλείσεις τις πληγές σου, κάτι συμβαίνει και αρχίζεις σιγά σιγά να ανεβαίνεις και να είσαι όλο καλύτερα. Δεν σου είχαμε πει πως σύντομα θα συνέβαινε αυτό;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα είναι μια τέλεια μέρα για να λυθούν εκκρεμότητες, να δοθούν μια σειρά από εξηγήσεις και να προχωρήσουν όλα τα σχέδια που έχουν βαλτώσει και σε είχαν αγχώσει απίστευτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μερικές μέρες κυλάνε στη δουλειά τόσο ήρεμα που μετά το τέλος της θέλεις να ανακαλύψεις τον κόσμο από την αρχή. Σήμερα όμως δεν είναι μια τέτοια μέρα. Προσπάθησε να μην υψώσεις τη φωνή σου και να μην εμπλακείς σε εντάσεις και καυγάδες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν και εξωτερικά μοιάζεις με παγόβουνο που δεν αισθάνεται τίποτα και απλά συμμετέχεις σε συζητήσεις, από μέσα σου κρύβεται ένα ηφαίστειο. Θες να τους κοιτάξεις όλους στα μάτια και να τους πεις να σε αγαπήσουν και να σε αποδεχτούν γι’ αυτό που είσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μέχρι τώρα συνήθιζες να προστατεύεις τον προσωπικό σου χώρο και την ιδιωτική σου ζωή. Τελευταία όμως, όπου βρεθείς και όπου σταθείς μιλάς γι’ αυτά λες και αποτελούν ένα ακόμα θέμα συζήτησης. Έλα, πες μας, τι σου έχει συμβεί;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν και μέχρι τώρα έδινες χρόνο, συναίσθημα και υπομονή και κατόπιν περίμενες, ξαφνικά έχεις αρχίσει να κινείσαι στα άκρα. Και αυτό φυσικά δεν είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει. Σκέψου γιατί το κάνεις αυτό και κατόπιν πράξε με τη λογική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα πάρεις ικανοποίηση από την εκπλήρωση των προσπαθειών σου στην εργασία σου και θα συνεχίσεις το έργο σου απερίσκεπτη και με περισσότερο πάθος και όρεξη. Η καριέρα σου είναι αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα στριφογυρίζουν στο μυαλό σου μια σειρά από ερωτήματα, όπως μήπως συνεχίζεις να είσαι σε μια σχέση ή μια δουλειά για λόγους ρουτίνας, συνήθειας, περιπέτειας και όχι γιατί πραγματικά σου αρέσει και μαθαίνεις πολλά; Δε θα δυσκολευτείς να βρεις τις απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Τελευταία έχεις κουραστεί, δεν θες να βλέπεις άνθρωπο, προτιμάς να είσαι κλεισμένη στο σπίτι σου και να χαλαρώνεις και έχεις απίστευτο άγχος για τη δουλειά σου. Είναι μια φάση που ευτυχώς θα περάσει γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το χάρισμα του Υδροχόου είναι να κάνει καινούργιες παρέες, να αλλάζει στόχος και απόψεις, να γίνεται η ψυχή της παρέας, να μαθαίνει και να ανακαλύπτει καινούργια πράγματα. Τελευταίο όμως είχες βαλτώσει στη ρουτίνα και ήρθε η ώρα να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Οι απαιτήσεις των άλλων, φίλων, συγγενών, συναδέλφων κτλ. σου είχαν ρουφήξει την ενέργεια και σε είχαν αποπροσανατολίσει από τους στόχους σου. Τώρα πια τις έχεις αφήσει πίσω σου και κάνεις πράγματα που θα σε πάνε μπροστά.

 Καλημέρα!