Ζώδια

Προβλέψεις Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα υπάρξουν εξελίξεις στο κομμάτι των προσωπικών σας που σας γεμίσουν ένταση και εκνευρισμό. Παρόλα αυτά μην πείτε όλα όσα νιώθετε γιατί θα είναι πάνω στον εκνευρισμό σας, χωρίς πρώτα να τα έχετε φιλτράρει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα ελάτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, συζητήστε μαζί τους και βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε. Προσοχή στην υγεία σας και στο παρασκήνιο που υπάρχει στη δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και την ξεκούρασή σας, μετά από όλο αυτό το διάστημα που τα δώσετε όλα στη δουλειά σας. Μείνετε μακριά από εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα συνεχιστούν οι διενέξεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήσετε να παραμείνετε χαλαροί και να μην ρίξετε πολύ λάδι στη φωτιά. Το βράδυ προτιμήστε να μείνετε σπίτι για να ηρεμήσετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα σας συμβουλεύουμε να δώσετε μεγάλη προσοχή στις εντάσεις στο κοντινό σας περιβάλλον και τις συζητήσεις σας. Τα πράγματα μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου πολύ εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα αφήστε στην άκρη τους περιορισμούς που σας κρατούν πίσω και βρεθείτε δίπλα στα άτομα που σας ενδιαφέρουν και θέλετε στη ζωή σας. Κάντε μια συζήτηση για όλα όσα σας απασχολούν με την οικογένειά σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Από τη μια πλευρά είστε εσείς και από την άλλη όλοι όσοι αγαπάτε. Για να φτάσετε κοντά τους όμως κάντε στην άκρη των εγωισμό σας και πνίξτε τη δεσποτική σας συμπεριφορά και όλα θα φτιάξουν με ένα μαγικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και να περιμένετε την ωραιότερη έκβαση. Αφήστε στην άκρη τη δουλειά και επίσης ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να φροντίσετε την υγεία σας και να ξεκινήσετε μια σειρά από καλύτερες συνήθειες. Στα προσωπικά σας, προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να μείνετε μακριά από εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα έχετε μεγάλη ανάγκη από σιγουριά και σταθερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν θέλετε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά, χωρίς εντάσεις και διαφωνίες, αλλάξτε τη συμπεριφορά σας και μην την επιβάλλετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και θετικές, και αρνητικές. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε κάποιον που θα απογειώσει την ερωτική σας ζωή, όμως εσείς εξακολουθείτε να είστε εσωστρεφείς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σταματήστε να είστε κτητικοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αφήστε το λίγο να χαλαρώσει και να ανασάνει. Το ίδιο κάντε και με τους φίλους σας και όλα τα άτομα που έχετε γύρω σας.

Καλημέρα!