Ζώδια

Προβλέψεις Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, είναι χωρίς καμία αμφιβολία η ιδανική ημέρα για να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να λύσεις τα θέματα που έχεις, είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά. Μην ακολουθείς τις γνώμες των άλλων, αλλά στήριξε όσο περισσότερο μπορείς τη δικιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, οτιδήποτε και αν επιδιώξεις να κάνεις, αν σχετίζεται με την εργασία σου , σίγουρα θα είναι προς όφελός σου. Αν είσαι ελεύθερη θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει και θα σε ξετρελάνει. Προσοχή όμως, μην πέσεις με τα μούτρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα ακούσεις πολλά μπράβο στη δουλειά σου για όλα όσα έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Η αλήθεια είναι πως είχες επικεντρωθεί εκεί και είχες ξεχάσεις τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Βρες χρόνο για να τον περάσεις μαζί με το σύντροφό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι και η καλύτερη, καθώς θα θυμηθείς πολλά πράγματα από το παρελθόν σου και θα αναστατωθείς χωρίς λόγο. Προς το απόγευμα κάνε μια συζήτηση με το σύντροφό σου και πες του όλα όσα σε ενοχλούν.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεθείς με την οικογένειά σου και να λύσετε τις διαφορές σου. Η αλήθεια είναι πως σου λείπει πολύ. Ένας φίλος σου θα σου ζητήσει τη βοήθεια και τις συμβουλές σου. Μην του το αρνηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα χάλια οικονομικά σου είναι το θέμα που σε απασχολεί περισσότερο από όλα και σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις λύσεις για να τα  κάνεις καλύτερα. Στα ερωτικά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και μια βραδιά πάθους σε περιμένει.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα έχεις μια γοητεία και μια απίστευτη ενέργεια που χωρίς να κάνεις το παραμικρό τους κερδίζεις όλους, από το αφεντικό και τους συναδέλφους σου, μέχρι άτομα που μόλις γνωρίζεις. Αν είσαι ελεύθερη, θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε βάλει ξανά στο παιχνίδι του έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα ήθελες να μείνεις μακριά από όλους και από όλα αλλά επειδή αυτό δεν είναι εφικτό, προσπαθείς να μην κάνεις τίποτα που θα τραβήξει την προσοχή των άλλων. Η σκληρή δουλειά σου θα ανταμειφθεί σύντομα με μια καλύτερη θέση ή αύξηση.  .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα το μόνο που θες είναι να αφιερώσεις χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους που τελευταία λόγω της πολύς δουλειάς σου τους είχες παραμελήσει. Βγες, διασκέδασε, χαλάρωσε και που ξέρεις, ίσως να κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα σε απασχολήσει πολύ η καριέρα σου και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για να προχωρήσεις και να μην μείνεις στάσιμη. Παρόλα αυτά σου προτείνουμε να κάνεις σταθερά βήματα και να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα κάνεις μια σειρά από νέες επαφές και γνωριμίες που σίγουρα θα σε πάνε μπροστά στα επαγγελματικά σου. Κανόνισε ένα ρομαντικό τριήμερο με το σύντροφό σου, καθώς έχει μεγάλη ανάγκη να σπάσεις τη ρουτίνα και να αλλάξεις παραστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η διάθεσή σου θα έχεις πολύ διακυμάνσεις, καθώς επιμένεις να εστιάζεις μόνο στο αρνητικά και όχι στα θετικά. Αν νιώθεις μόνη σου, πήγαινε στην οικογένειά σου και κάνε μια συζήτηση μαζί της. Αμέσως θα αισθανθείς καλύτερα.

Καλημέρα!