Ζώδια

Προβλέψεις Πέμπτη 29 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να νιώσετε λίγο νευρικοί και ανίκανοι να συγκεντρωθείτε γιατί το μυαλό σας και οι σκέψεις σας ταξιδεύουν μακριά. Πάρτε λίγο χρόνο και ηρεμήστε και κάντε τα πάντα από την αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφήστε στην άκρη τις ξύλινες κουβέντες και χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα της αγάπης για να πείτε όλα όσα θέλετε. Ένας φίλος θα σας εμπνεύσει να κάνετε κάτι μεγάλο που πάντα το θέλατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι μια περίοδος που θα απαιτηθεί σκληρή δουλειά εάν πρόκειται να σημειώσετε πρόοδο. Μπορεί να είναι απογοητευτικό να παλεύετε και να μην αναγνωρίζετε από κανέναν, όμως συνεχίστε το καλό έργο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταματήστε να κρύβετε τα ταλέντα σας. Αυτό δεν είναι ενδεδειγμένο εάν θέλετε οι άνθρωποι να σας αναγνωρίσουν και να σας τοποθετήσουν ψηλά. Προσοχή στην υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Μια απογοήτευση στη σχέση σας μπορεί να είναι αναπόφευκτη επειδή εστιάζετε πάρα πολύ στα οικογενειακά προβλήματα. Εξηγήστε στο σύντροφό σας όλα όσα θέλετε να κάνετε και σίγουρα θα αλλάξει γνώμη και θα σας δώσει το ελεύθερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε από τους άλλους, βρείτε το πλεονέκτημά σας και κάντε το ακόμα πιο δυνατό. Θα σας χρησιμεύσει πολύ γιατί τελευταία πολλοί συνάδελφοί σας δεν σας βλέπουν με καλό μάτι.

ΖΥΓΟΣ

Δεν πρέπει ποτέ να φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια εάν το χρειάζεστε. Κάποιος μπορεί αρχικά να ενοχληθεί από την έκκλησή σας, αλλά θα υπάρχει σίγουρα και κάποιος που με ευχαρίστηση θα σας δώσει ένα χέρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άτομα που εμπιστευόσασταν δεν θα σας φερθούν καλά σήμερα και αυτό θα σας δυσαρεστήσει πολύ. Προσπαθήστε να το πάρετε χαλαρά και να μην χάσετε την πίστη σας για κανένα λόγο. Όποιος αξίζει θα παραμείνει στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δουλειά σας είναι στο επίκεντρο αυτό το διάστημα και η προσωπική σας ζωή έχει πάει πολύ πίσω. Μιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ζητήστε τους λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να τακτοποιήσετε τα πάντα. Θα σας καταλάβουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να δείτε ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι σας σήμερα και μην παρασύρεστε από τα συναισθήματα που τρέφετε για αυτούς. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, δεν σε ξεγελάει ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να προσβληθείτε από τις παρατηρήσεις κάποιου συναδέλφου σας, όμως όταν καταλάβετε πως δεν το έκανε σκόπιμα θα ηρεμήσετε αμέσως και θα συνεχίσετε απερίσκεπτα τη δουλειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να είστε λίγο πιο πρόθυμος από το συνηθισμένο να κάνετε πράγματα που θα ικανοποιήσουν το αφεντικό σας γιατί τελευταία υπάρχουν διάφορα προβλήματα στη δουλειά σας. Να είστε αυθόρμητοι με τους φίλους σας και να μην έχετε δεύτερες σκέψεις.

Καλημέρα!