Ζώδια

Προβλέψεις Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, χωρίς να το θες, θα εμπλακείς σε μια σειρά από ατέλειωτες συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους για προβλήματα που εκείνοι προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό να ξεπεράσουν. Υπομονή, θα περάσει κι αυτό!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο σύντροφός σου το τελευταίο διάστημα μοιάζει σαν να ταξιδεύει κάπου αλλού. Ναι, μπορεί να είναι δίπλα σου, όμως το μυαλό του ταξιδεύει μακριά. Δώστου λίγο χρόνο μέχρι να συνέλθει και μην αρχίζεις τις υστερίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θέλεις να περάσεις μια μέρα ήρεμη κι όχι μπλεγμένη σε τσακωμούς, συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά  και εντάσεις. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από όλους και όλου και θα το καταφέρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν ξέρεις γιατί, αλλά όλοι, είτε γνωστοί, είτε άγνωστοι, με το που θα αρχίσουν να μιλούν μαζί σου, σου… φορτώνουν τον πόνο τους και σου ζητούν λύση. Ωραίο είναι να τους βοηθάς όλους, όμως τι θα γίνει με σένα; Ποιος θα σε ακούσει;

ΛΕΩΝ

Σήμερα έχεις δύο επιλογές, ή να περάσεις τη μέρα έντονα, επιθετικά και με διάθεση να δείξεις σʼ όλους πως δεν υπάρχει κανείς που θα κάνει κουμάντο σε αυτά ή που θες ή να κλειδωθείς σπίτι σου και να μην δεις άνθρωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να λύσεις τους λογαριασμούς σου με άτομα από τον περίγυρό σου. Κοίταξέ τους στα μάτια και ρώτησέ τους τι τρέχει… Αν δεν σε ικανοποιήσουν οι απαντήσεις τους, γύρισέ τους την πλάτη σου και φύγε.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες συμπεριφορές θα σε ξενίσουν και θα σε βάλουν σε σκέψεις. Αν σε ενδιαφέρουν αυτά τα άτομα συζήτησέ το μαζί τους. Αν όχι, βρες καλύτερους και πιο χαλαρούς τρόπους για να περάσεις την ημέρα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή που τραβάς ένα μεγάλο Χ στα λεφτά και την αγωνία για το αύριο και προτιμάς να ζεις το τώρα και να μην σκέφτεσαι καθόλου τι θα ακολουθήσει. Ναι, το ποτήρι για σένα είναι πάντα μισογεμάτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα νεύρα σου είναι πολλά και θα τα ξεσπάσεις σήμερα σε άτομα που δεν σου φταίνε τίποτα. Όταν τελειώσεις, εξήγησέ τους τι ακριβώς σου συμβαίνει και ζήτησέ τους συγγνώμη. Θα σε καταλάβουν απόλυτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προστάτεψε τον εαυτό σου από τους συναδέλφους σου που θέλουν μόνο το κακό σου και ονειρεύονται πως σύντομα θα καθίσουν στη θέση σου. Προσοχή στα οικονομικά σου που τελευταία έχουν πάρει την κατηφόρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα ξεχνάς όλη τη δουλειά που έριξες το τελευταίο διάστημα και αποφασίζεις να βγεις στον έξω κόσμο που τελευταία τον είχες απαρνηθεί λόγω των πολλών υποχρεώσεών σου. Ήρθε η ώρα να ανανεωθείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Το κλίμα στη δουλειά σου δεν είναι και το καλύτερο. Αυτό όμως δεν σου στερεί στιγμή την απόδοσή σου. Άφησέ τους όλους να αναλώνονται σε μικροπράγματα και συνέχισε μέχρι να φτάσεις το στόχο σου και να πάρεις προαγωγή.

Καλημέρα!