Ζώδια

Προβλέψεις Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Πέρασες πολύ δύσκολα το τελευταίο διάστημα, αλλά σου έχουμε ευχάριστα νέα. Σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν και η διάθεσή σου θα ανέβει στα ύψη. Σήμερα είναι η ευκαιρία να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μίλα στο σύντροφό σου για όλα.

Ταύρος

Καθυστερήσεις αλλά και εμπόδια θα σε καθυστερήσουν από την επίτευξη των στόχων σου, όμως σε συμβουλεύουμε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μείνεις μακριά από εντάσεις και ξεσπάσματα. Μην παρασυρθεί σε άσκοπες αγορές.

Δίδυμος

Αυτό που σε καίει περισσότερο τώρα είναι η δουλειά σου και οι αλλαγές που πρέπει να κάνεις για να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Θα σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία που θα αυξήσει το εισόδημά σου. Μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Καρκίνος

Έχεις το φόβο πως δεν θα καταφέρεις το στόχο που έχεις βάλει και αρχίζεις να λειτουργείς βιαστικά και σπασμωδικά. Πρέπει να ξέρεις όμως πως τα πράγματα δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά θέλουν χρόνο. Εξοπλίσου με υπομονή γιατί θα την χρειαστείς.

Λέων 

Ξέρεις πως να αποφεύγεις τα προβλήματα που σου βάζουν και να προχωράς μπροστά έχοντας το βλέμμα του νικητή. Σήμερα ήρθε η ώρα να κάνεις την κουβέντα που όλο αποφεύγεις με το ταίρι σου για να λύσετε τα θέματα που σε απασχολούν.

Παρθένος

Κάποια σοβαρά θέματα θα κάνουν την εμφάνισή τους που ζητούν από σένα σοβαρότητα και ψυχραιμία. Στα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερη, ίσως να γνωρίσεις αυτόν που θα σου κλέψει την καρδιά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν.

Ζυγός

Άσε στην άκρη τα προβλήματα που σε απασχολούν και άρχισε να φροντίζεις τον εαυτό σου που τελευταία τον είχες παραμελήσει. Στα επαγγελματικά σου θα βρεις τον τρόπο να κάνεις τις ιδέες σου αποδεκτές από όλους και θα ακούσεις το μπράβο που τόσο θέλεις από το αφεντικό σου.

Σκορπιός 

Σήμερα σου προτείνουμε να δώσεις σημασία σε θέματα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να προσπαθήσεις να έρθεις λίγο πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους που τελευταία τους είχες παραμελήσει. Οι οικονομικές σου εκκρεμότητες θα λυθούν μόνο με σωστό προγραμματισμό και καλά μελετημένες κινήσεις.

Τοξότης

Αφού βλέπεις πως δεν μπορείς να τα κάνεις όλα, γιατί επιμένεις να προσπαθείς, κουβαλώντας δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη; Άλλαξε το πρόγραμμά σου, γιατί αλλιώς η υπερκόπωση θα σου χτυπήσει την πόρτα. Στα οικονομικά σου θα πάρεις πολλές ανάσες που τις χρειάζεσαι πολύ.

Αιγόκερως 

Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει είναι πάρα πολλές και νιώθεις κουρασμένη και χωρίς καθόλου ενέργεια. Στα οικονομικά σου η κατάσταση είναι δύσκολη. Προσπαθείς να τα βάλεις όλα σε μια τάξη, όμως καινούργια έξοδα σε αγχώνουν απίστευτα.

Υδροχόος 

Τελευταία η καθημερινότητά σου είναι πολύ δύσκολη και για να τα βγάλεις πέρα βάζεις τον εαυτό σου δεύτερη και τρίτη μοίρα. Κάποια οικογενειακά θέματα θα κάνουν την εμφάνισή τους που θα σε αναστατώσουν, όμως σου προτείνουμε να κάνεις υπομονή και σύντομα θα ξεπεραστούν.

Ιχθύς

Άφησε τον εγωισμό κατά μέρους και δες πως και ο σύντροφός σου έχει δίκιο και αναγνώρισέ του το. Στα επαγγελματικά σου έρχονται κάποιες νέες συνεργασίες που θα σε κάνουν να ξεπεράσεις τα εμπόδια που υπάρχουν. Μην κάνεις σπατάλες και άσκοπες αγορές.

Καλημέρα!