Διατροφή
Οι 5 αγαπημένες διατροφικές συνήθειες της Meghan Markle!
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Παστίτσιο λαχανικών με κρέμα μανιταριών
Παιδί
Το παιδί μου παραπονιέται ότι οι συμμαθητές του δεν το κάνουν παρέα! Τι πρέπει να κάνω;
Celebrity News
Φίλιππος Βαρβέρης: Αυτός είναι ο σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!
Home / Ζώδια / Προβλέψεις Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Προβλέψεις Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

51ab4a7ea43ad326c7e1acbf6b4a510f

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Η αγάπη και ο ρομαντισμός θα είναι μεταξύ των κορυφαίων προτεραιοτήτων σας σήμερα. Ναι,πρέπει επιτέλους να θυμηθείτε πως έχετε και σύντροφο και να μην τον έχετε συνέχεια στην απ΄ έξω γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα μέλος της οικογένειάς σας που αναρρώνει από μια ασθένεια θα σας εκφράσει την εκτίμησή του για όλη τη βοήθεια που του έχετε προσφέρει. Μια αλλαγή στη δουλειά σας θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από εδώ και πέρα, σας συμβουλεύουμε να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τους στόχους σας και να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Προσοχή στην υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια παράξενα αλλά υπέροχα πράγματα θα μπορούσαν να σας συμβούν το επόμενο διάστημα. Οι ελεύθεροι σύντομα θα γνωρίσετε το πρόσωπο που θα σας πάρει το μυαλά.

ΛΕΩΝ

Αφήστε λίγο στην άκρη τη δουλειά και τις απαιτήσεις της και προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Αν δεν το κάνετε εσείς, δεν θα το κάνει κανείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όποιες και αν είναι οι προκλήσεις, θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε αυτές. Έχετε εργαστεί σκληρά και αξίζετε κάποιο χρόνο για να καθίσετε απλά και να απολαύσετε τα επιτεύγματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε προσοχή σε όλες τις κοινωνικές προσκλήσεις που λαμβάνετε, καθώς πιθανόν να κάνετε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές επαφές που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Και εκεί που πιστεύατε πως δεν υπάρχει τίποτα που να κάνει τα οικονομικά σας να πάρουν μπρος, μια νέα επαγγελματική πρόταση με καλύτερο μισθό σας γεμίζει χαρά και ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μερικές παρεξηγήσεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν σύγχυση στο σπίτι σήμερα. Προσπαθήστε να μην υψώσετε τη φωνή και να μην πείτε πράγματα που σίγουρα θα τα μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε σε πολύ ευνοϊκή θέση από πολλές απόψεις. Ναι, αυτή η περίοδος είναι πολύ καλή για εσάς. Σας προτείνουμε να ασχοληθείτε με τον εαυτός σας, αρχίστε γυμναστική και διατροφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή θέση των πλανητών δημιουργεί την ευκαιρία να ανακαλύψετε τι πραγματικά αισθάνεται κάποιος για εσάς. Θέλει να σας γνωρίσει και να κάνει σχέση μαζί σας, ή απλά θέλει λίγο φλερτ και μετά τέλος; .

ΙΧΘΥΕΣ

Παρόλο που γενικά επιθυμείτε να κρατάτε τα πράγματα σε ένα πιο πλατωνικό και φιλικό επίπεδο, κάθε φορά που γνωρίζετε ένα καινούργιο πρόσωπο, σήμερα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να περάσετε πολύ καλά.

Καλημέρα Και Καλό Σαββατοκύριακο!

×