Ζώδια

Προβλέψεις Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επειδή το κλίμα στη δουλειά σου είναι τεταμένο, φρόντιζε όταν τελειώνεις να παίρνεις μερικές ανάσες κάνοντας μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί και σε αποφορτίζει. Ακολούθησε τη συμβουλή μας και μας ευχαριστείς μετά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα σε συμβουλεύουμε να μείνεις μακριά από γκρίνιες και ανούσιες συζητήσεις. Μπορείς να πεις ευγενικά όχι και να συνεχίσεις τη δουλειά σου. Βγες με φίλους και διασκέδασε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν και εξωτερικά δείχνεις ήρεμη και γαλήνια, από μέσα σου βράζεις. Μια σπίθα περιμένεις μόνο για να ισοπεδώσεις όλα σαν οδοστρωτήρας. Καταλαβαίνεις πως σήμερα πρέπει να μείνεις κλεισμένη στο σπίτι σου, ε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα σε έχει πιάσει η μελαγχολία και είσαι σίγουρη πως κανείς δεν κατάφερε ποτέ να σʼ αγαπήσει με το πάθος και την ένταση που αγαπάς. Ζήσε το όνειρό σου σήμερα και από αύριο αναλογίσου τα δικά σου λάθη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το τελευταίο διάστημα το πρόγραμμά σου ήταν πολύ απαιτητικό και πρώτα σου χτύπησε την πόρτα η κούραση και ύστερα η κατάρρευση. Αν δεν θες να συμβεί ξανά το ίδιο. φρόντισε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αν και προτιμούσες πάντα τη συνήθεια και την παγίωση, τελευταία σκέφτεσαι συνεχώς πως η ζωή περνάει και εσύ πρέπει να πάρεις ένα μεγάλο ρίσκο. Το ερώτημα όμως είναι αν τελικά θα το κάνεις ή όχι….

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Κάτι σε έχει πιάσει τελευταία και ενώ σε καμία περίπτωση δεν είσαι, μοιάζεις φαινομενικά με έναν στυγνό καριερίστα που ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά, τη δύναμη και την εξουσία. Και φυσικά όλοι σε κοιτάζουν με μισό μάτι, χωρίς ίχνος συμπάθειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα είναι πολύ μεγάλος ο κίνδυνος να χάσετε τη μπάλα και να ξεσπάσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα που δεν σας φταίνε σε τίποτα απολύτως. Αλλάξτε συμπεριφορά και θυμηθείτε πως το βασικό σας γνώρισμα είναι η αυτοκυριαρχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τα οικονομικά σου είναι στο επίκεντρο αυτό το διάστημα. Απορείς που ξόδεψες τα χρήματά σου και τα βάζεις με τον εαυτό σου που δεν έκανες σωστή αποταμίευση για τις δύσκολες ώρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σχέση σου είναι σε κρίση. Ο σύντροφός σου δεν σε καταλαβαίνει και εσύ αισθάνεσαι μόνη και απελπισμένη. Πριν όμως του ρίξεις όλες τις ευθύνες για την κατάστασή σας, ίσως να αναλογιστείς τις δικές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα είσαι στην τσίτα σκεπτόμενη όλα όσα έγιναν αυτή την εβδομάδα στη δουλειά σου. Δεν είσαι καθόλου ευχαριστημένη από τη συμπεριφορά τόσο του αφεντικού όσο και των συναδέλφων σου και αναρωτιέσαι μήπως ήρθε η ώρα να βρεις κάτι άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα είναι η ώρα να τσεκάρεις τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις της ζωής σου τα τελευταία χρόνια. Άραγε, βγήκες η κερδισμένη, ή η χαμένη της υπόθεσης; Νιώθεις γεμάτη και χαρούμενη, ή κενή και προδομένη;

Καλημέρα!