Μαλλιά
Το νέο κούρεμα της Dua Lipa είναι ακόμη πιο εκκεντρικό από το χρώμα
Ιδέες Διακόσμησης
Τα πιο κατάλληλα χρώματα για βρεφικά υπνοδωμάτια!
DIY
Σήμερα θα κάνετε την πιο αγνή και φυσική μάσκα μαλλιών με ένα και μόνο συστατικό
Το look της Φαίης
Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17-21/2
Home / Ζώδια / Προβλέψεις Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Προβλέψεις Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα είναι πιο εύκολο να συντονιστείτε στις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας σε αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διάστημα οι υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά και θα αρχίσουν σιγά σιγά να τακτοποιούνται. Κι αυτό, όπως είναι λογικό και επόμενο θα σας γεμίσει με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να ολοκληρώσετε ένα έργο που ήταν δύσκολο αλλά σημαντικό για την καριέρα σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια ιδιαίτερη προσπάθεια για να ελέγξετε τα συναισθήματά σας αφού  υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε τυχαία έναν πρώην σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σας προκαλέσουν κάποια ανησυχία που θα σας αγχώσει ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να σκεφτείτε έναν καλύτερο τρόπο αποταμίευσης και μείνετε μακριά από τα μαγαζιά.

ΛΕΩΝ

Ένα άτομο που σας ελκύει θα καταλάβετε πως δεν σας βλέπει καθόλου ερωτικά κι αυτό θα σας απογοητεύσει. Προσοχή στα μικροατυχήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταματήστε να ελέγχετε τόσο πολύ τα συναισθήματά σας και αφήστε τα να φανούν. Μην αρνηθείτε τη βοήθειά σας σε έναν φίλο σας που την έχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να πάρετε ένα ρεπό από τη δουλειά σας και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα σας απασχολούν θέματα οικογενειακά και οικονομικά που πρέπει να λυθούν άμεσα. Αρχίστε να βάζετε κάποιους στόχους και προσπαθήστε να τους εκπληρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή σας τελικά αποδίδουν, αφού σύντομα θα σας δοθεί μια καλύτερη θέση ή ακόμα και μια αύξηση. Μην παραμελείτε όσους αγαπάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση σήμερα να βρεθείτε στο μάτι του κυκλώνα στη δουλειά σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην δώσετε μεγάλη σημασία σε όλα όσα θα σας πουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν θέλετε να αποφύγετε μια αναστάτωση στα προσωπικά σας, προσπαθήστε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας και αν δείτε τι είναι αυτό που δεν τον ικανοποιεί στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα δικά σας έργα, ειδικά εκείνα που γίνονται σε συνεργασία με άλλους ανθρώπους, θα μπορούσαν να πάνε καλά, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να ξεπεραστούν κάποιες δυσκολίες.

Καλημέρα!

×