Ζώδια
Έτσι θα καταστήσετε τον άνδρα Σκορπιό…στο κρεβάτι!
Μαλλιά
H Irina Shayk στην πρώτη της εμφάνιση μετά το χωρισμό είχε το ωραιότερο updo ever
Παιδί
Παιδικά “τικ”: Θα πρέπει τελικά να ανησυχούν τους γονείς, ή όχι;
Μακιγιάζ
Οι 10 καλύτερες mascara ever σύμφωνα με τους celebrity make up artists!
Home / Ζώδια / Προβλέψεις Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Προβλέψεις Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Ο κόσμος γύρω σας είναι ανοικτός σε προτάσεις και έχετε τις σωστές ιδέες. Επομένως, μην χάνετε χρόνο και γίνετε μέρος του αν θέλετε να πραγματοποιήσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν είστε σε μια σχέση, ίσως να αναρωτιέστε πότε θα είστε σε θέση να έχετε περισσότερη ανεξαρτησία στη ζωή σας. Και αυτό γιατί τελευταία νιώθετε να πιέζεστε πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό σχέδιο σήμερα, θα πρέπει να λάβετε γνώμες από όλους τους συνεργάτες σας. Αυτοί μπορούν να σας υποδείξουν κάποια λεπτομέρεια που ίσως να σας ξεφύγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι καινοτόμες ιδέες στον τομέα της δουλειάς σας είναι συναρπαστικές, αλλά μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Αν δεν καταλαβαίνετε κάτι, ζητήστε τη βοήθεια των συναδέλφων σας.

ΛΕΩΝ

Πάντα είσαστε δυνατοί και κλείνετε τα αυτιά σας στους πειρασμούς. Αυτό θα κάνετε και τώρα, όταν ένα φλερτ θα γίνει πολύ πιεστικό, δεν θα του δώσετε μεγάλη σημασία και θα το κόψετε μαχαίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα πείτε και θα κάνετε πολλά με αποτέλεσμα να πικράνετε και να στενοχωρήσετε ανθρώπους που αγαπάτε. Ζητήστε τους αμέσως συγγνώμη, μην ξεσπάτε πάνω τους τα νεύρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή τη στιγμή θα βρεθούν στο δρόμο σας άνθρωποι που θα θέλουν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν πρέπει να είστε απόλυτοι αυτό το διάστημα, ούτε στη δουλειά σας ούτε στην προσωπική σας ζωή. Παίξτε όλα τα διπλωματικά σας χαρτιά και θα δείτε πως θα βγείτε μόνο κερδισμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν χρειάζεστε πάντα την έγκριση των άλλων για να κάνετε αυτό που θέλετε και επιθυμείτε. Ναι, ακούστε τη γνώμη τους αλλά στο τέλος αποφασίστε εσείς τι είναι καλό για σας και τι όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο χρόνος σας με τον σύντροφό σας είναι πολύτιμος, οπότε μην το χάνετε με τσακωμούς, εντάσεις και γενικά μια σειρά από πράγματα που σας ρίχνουν και σας στενοχωρούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή σήμερα, θα μάθετε κάτι που μπορεί να σας αναστατώσει, όμως θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και να πάρετε σωστότερες αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα είναι υπέροχη και εσείς νιώθετε τέλεια. Σας προτείνουμε να μην κλειστείτε στο σπίτι σας αλλά να βγείτε μαζί με φίλους. Γελάστε, διασκεδάστε και κάντε σχέδια για ένα ταξίδι μαζί τους.

Καλημέρα!

×