Ζώδια

Προβλέψεις Τετάρτη 28 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Έχετε νέες ιδέες για τις δυνατότητες επέκτασης των επιχειρηματικών σας συμφερόντων, αλλά ίσως χρειαστεί να πείσετε και κάποιον άλλον για να σας βοηθήσει να τις υλοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Να θυμάστε ότι κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον. Μην επιτρέπετε την ενοχή ή την ντροπή να κυριαρχούν στη σκέψη σας. Αφήστε ότι σας έχει πονέσει πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διάστημα είστε πνιγμένοι σε συναισθήματα και έτσι οι αντιδράσεις σας οδηγούν σε διαμάχες που ξεσπούν χωρίς προειδοποίηση. Μην πείτε ή κάνετε κάτι που γρήγορα θα το μετανιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι φίλοι σας ζητούν τη βοήθειά σας. Εσείς όμως είστε τόσο πνιγμένος από την δουλειά σας που τους το αρνείστε. Αυτό θα φέρει ένα μεγάλο πλήγμα στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Μην φοβάστε να δείξετε σε άλλους τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ήρθε η στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας. Έτσι μόνο θα μπορέσετε να πάτε μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν έχετε κάποια επιχειρηματική ιδέα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην τρέχετε απλά με το ένστικτο σας.Κάνετε κάποια έρευνα και μελετήστε τα υπέρ και τα κατά.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να λάβετε σήμερα μια σειρά από διφορούμενα μηνύματα από το σύντροφο σας. Πρέπει να είστε σαφείς απαιτώντας μόνο μια αληθινή σχέση με εμπιστοσύνη και διαφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόνο τώρα μπορείτε να επιτύχετε τόσα πολλά επειδή κάποιος μπορεί να σας πιέζει. Υπάρχει πολύ έντονη και επιθετική ενέργεια που σας περιβάλλει.Πρέπει να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες σας δίκαια και μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συμπόνια και η συμπάθεια για τους άλλους είναι ένα υπέροχο πράγμα, αλλά μην επιτρέπετε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τα συναισθήματά σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε να μην φέρετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη δουλειά σας, στο σπίτι σας. Όταν το κάνετε αυτό χάνεται η ισορροπία που θέλετε να έχετε στη ζωή σας και έρχεστε σε ρήξη με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο σύντροφός σας δεν μπορεί να σας ψυχολογήσει σήμερα και του φαίνεται τόσο παράξενη η συμπεριφορά σας. Μην αφήνετε πράγματα να πλανώνται στον αέρα, εξηγήστε του πως νιώθετε και τι θέλετε από αυτόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσετε πώς χρησιμοποιείτε το χρόνο και την ενέργεια σας, με γνώμονα τη βελτίωση της απόδοσης και της παραγωγικότητάς σας. Θέλετε να μείνετε μακριά από τον κόσμο και να βρείτε τους δικούς σας ρυθμούς σήμερα.

Καλημέρα!!