Ζώδια

Προβλέψεις Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Να είστε υπομονετικοί με όλους σήμερα στη δουλειά σας, διότι η πανσέληνος μπορεί να δημιουργήσει ένταση με πελάτες, συναδέλφους ή μια εσωτερική αναταραχή. Σίγουρα αποφύγετε τις συζητήσεις σχετικά με τα ταξίδια, την πολιτική, τη θρησκεία και τα φυλετικά ζητήματα.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Ρομαντική η σημερινή ημέρα αλλά η… πανσέληνος ενδέχεται να σας απογοητεύσει. Σας προτείνουμε να χαλαρώσετε και να αφήσετε τον σύντροφό σας να… αναπνεύσει. Όσον αφορά στα ζητήματα που αφορούν σε παιδιά, πρέπει να είστε εξοπλισμένοι με μεγάλη υπομονή.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Σήμερα οι σκέψεις σας θα έχουν να κάνουν με τις απαιτήσεις του σπιτιού και της οικογένειας σε σχέση με τις απαιτήσεις της καριέρας. Δεν μπορείτε να τους ευχαριστήσετε όλους. Οι συνεργάτες και οι στενοί φίλοι μπορεί επίσης να είναι δύσκολοι, γι’ αυτό και αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις και τις διαφωνίες.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Προσέξτε όλα όσα λέτε και κάνετε σήμερα για να αποφύγετε κάτι που θα σας δυσαρεστήσει, αφού οι πράξεις και τα λόγια σας θα… παρερμηνευτούν, τόσο από συνεργάτες, όσο και από φίλους σας. Λειτουργήστε με τη λογική και μην επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Οι δυσκολίες με οικονομικά θέματα που επηρεάζουν τα παιδιά σας ή τα κοινωνικά σας σχέδια ενδέχεται να σας ενοχλούν σήμερα. Βασικά, αυτό είναι μόνο κάποια ένταση της πανσέληνου και ευτυχώς δεν θα κρατήσει για πολύ.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Σήμερα η μόνη πανσέληνος που επηρεάζει  όλο το χρόνο βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας και  λαμβάνει χώρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να αισθανθείτε ένταση, αλλά σας προτείνουμε να τη διοχετεύσετε σε δημιουργικά πράγματα και όχι σε διαφωνίες.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)

Να είστε υπομονετικοί με συναδέλφους και πελάτες σήμερα, επειδή η πανσέληνος μπορεί να κάνει τους ανθρώπους πολύ συναισθηματικούς. Μπορούν να αντιδράσουν υπερβολικά στα πράγματα ή να τα πάρουν πολύ προσωπικά.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Μην αναφερθείτε σήμερα σε οικονομικά θέματα και μην προσπαθείτε να λύσετε διαφορές. Όλοι, είναι κάτι παραπάνω από αντιδραστικοί κατά τη διάρκεια της πανσέληνου. Να είστε ευγενικοί, υπομονετικοί και να έχετε κατανόηση.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Σήμερα θα προσπαθήσετε να τους ευχαριστήσετε όλους, τόσο στη δουλειά, όσο και στην οικογένειά σας αλλά για ακόμα μια φορά θα καταλάβετε πως δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα. Χαλαρώστε, όλοι ξέρουν πως δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Προσέξτε γιατί είναι μια ημέρα που είναι επιρρεπής σε ατύχημα για το ζώδιο  σας. Να είστε σε επιφυλακτικοί και να προσέχετε τι λέτε και τι κάνετε. Ένας φίλος σας θα σας ζητήσει βοήθεια για ένα σοβαρό θέμα που τον απασχολεί.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Αυτή είναι μια κακή μέρα για να μιλήσετε για περιουσιακά στοιχεία, φόρους, χρέη και ασφαλιστικά θέματα. Καλό θα είναι να τα μεταφέρετε κάθε θέμα που σας απασχολεί για μια εβδομάδα αργότερα. Ο ρομαντισμός σας όμως είναι στα ύψη. Αφιερώστε χρόνο στον σύντροφό σας ή ενδώστε σε ένα ένα φλερτ.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Λοιπόν λοιπόν! Σήμερα η μόνη πανσέληνος στο ζώδιο σας για όλο το χρόνο λαμβάνει χώρα. Σας συμβουλεύουμε να μην αντιδράτε υπερβολικά όταν ασχολείστε με άλλους, συμπεριλαμβανομένων των αφεντικών και των γονέων και γενικά να κρατάτε μια ήπια και διαλλακτική στάση.

Από: Γιώτα Κουτσάγια