Ζώδια

Προβλέψεις Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αυτό το διάστημα η εργασιακή σου ρουτίνα σου έχει σπάσει τα νεύρα και σε ωθεί στα άκρα. Ξέρεις όμως πως σε καλύπτει οικονομικά, γι’ αυτό και πρέπει να εξετάσεις δυο και τρεις φορές κάθε επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει. Το αύριο, είναι αβέβαιο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα ξυπνήσεις με την πως όλο αυτό που ζεις, όχι απλά δεν σου αρέσει και δεν σε καλύπτει, αλλά είναι λάθος. Από τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, τη δουλειά σου, την οικογένειά σου κτλ.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τα προβλήματα που αντιμετώπισες το τελευταίο διάστημα ήταν πολλά και γι’ αυτό έπεσες με τα μούτρα στη δουλειά. Ήρθε όμως η στιγμή για να χαλαρώσει και να τα αφήσεις όλα πίσω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Το δίλημμα που σε απασχολεί αυτό το διάστημα είναι πως θα καταφέρεις να συνδυάσεις αρμονικά την καριέρα με την προσωπική σου ζωή. Κατά βάθος όμως ξέρεις τον τρόπο, απλά αδυνατείς να τον εφαρμόσεις, γιατί σου αρέσουν πολύ οι αγχωμένες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το επόμενο διάστημα σε συμβουλεύουμε να μην δανειστείς, ούτε να αγοράσεις κάτι ακριβό με δόσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι καλά, το ξέρεις αυτό, και γι’ αυτό άρχισε να ψάχνεις ένα έξτρα εισόδημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η επιστροφή στη δουλειά και στους καθημερινούς εξαντλητικούς ρυθμούς είναι γεγονός. Παρόλα αυτά προσπάθησε να βρεις χρόνο γαι να τον περάσεις συντροφιά με φίλους. Έτσι η μετάβασή σου από τις διακοπές του Πάσχα θα γίνει πιο ομαλή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Έχεις αυτή τη συνήθεια να κρατάς μέσα σου όσα σε ενοχλούν και να μην τα λες. Σήμερα όμως, αν θες να προχωρήσεις παρά κάτω χωρίς βάρος πρέπει να τα πας κι ας ακολουθήσουν εντάσεις και τσακωμοί με φίλους και συναδέλφους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν είσαι σε σχέση, θα θελήσεις να κάνεις μια σειρά από σκηνές ζηλοτυπίας στο σύντροφό σου, έτσι χωρίς λόγο, απλά για να τον τεστάρεις και να δεις πως θα αντιδράσει. Αν είσαι ελεύθερη, έχεις διάθεση για φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ήρθε η ώρα πια για να κλείσεις οριστικά ένα κύκλο που αδυνατούσες να αφεθείς συναισθηματικά γιατί έβαζες πάντα πρώτα τη δουλειά σου και δεν επιθυμούσες με τίποτα να στηρίζεσαι σε κανέναν και τίποτα, παρά μόνο στις δικές σου δυνάμεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ξέρεις πως όταν κουράζεσαι σωματικά, κουράζεται και το μυαλό σου και δεν μπορείς να αποδώσεις τα μέγιστα. Γιατί λοιπόν εξακολουθείς να πιέζεις τον εαυτό σου; Αφού βλέπεις πως τίποτα δεν προχωράει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Έχεις φτάσει σε ένα κομβικό σημείο, όπου για να συνεχίσεις, πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου. Ποιες από αυτές πρέπει να σταματήσουν για να αρχίσουν άλλες και ποιες πρέπει να εξελιχτούν; Η απόφαση δική σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Έχεις πια ξυπνήσει από το λήθαργο που είχες πέσει στη δουλειά σου και τώρα γκαζώνεις χωρίς να υπάρχει αύριο. Η επιθυμία και η λύσσα σου να κάνεις τα πάντα σε χρόνο dt θα σε κάνουν να πιεστείς και να λογομαχήσεις με τους συναδέλφους σου.

Καλημέρα!