Editor's choice
Τα ωραιότερα black and white nail art σε περίπτωση που βαρεθήκατε τα neon των διακοπών σας
Ιδέες Διακόσμησης
Γαλλική διακόσμηση: Αυτοί είναι οι 8 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να φέρετε το Παρίσι στο σπίτι σας!
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Καλοκαιρινό ριζότο!
Μαλλιά
Τα hairstyles που πρέπει να προβάρετε γιατί θα τα δείτε παντού τους επόμενους μήνες
Home / Ζώδια / Προβλέψεις Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Προβλέψεις Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να απογοητεύεστε από τις ψευδείς υποσχέσεις αλλά συνεχίζετε να έχετε πίστη και εμπιστοσύνη σε όλους. Σύντομα κάποιος θα αποδειχθεί πως αξίζει να του δώσετε όλα όσα κρύβετε στην καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να βοηθήσετε έναν φίλο που έχει ανάγκη, αλλά οι περιστάσεις σας εμποδίζουν. Η σύγχυση και οι συχνές αναταραχές στην εργασία σας έχουν σπάσει τα νεύρα καθώς βλέπετε πως αντί να διορθώνεται η κατάσταση όλο και χειροτερεύει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λύση των προβλημάτων ή παρεξηγήσεων στις σχέσεις φαίνεται πως είναι ο χρόνος. Αφήστε τον να κυλήσει και δείτε όλα όσα σας βασανίζουν με λογική και αποστασιοποιημένα. Έτσι μόνο θα καταλάβετε τι είναι το καλύτερο για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να αφήσετε τις πολλές υποχρεώσεις για άλλη μέρα και να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας που θα σας χαλαρώσει και θα σας ξεκουράσει. Τι θα λέγατε να βγαίνατε βόλτα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο;

ΛΕΩΝ

Η στιγμή είναι κατάλληλη για να επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας και στην εύρεση ενός σχεδίου για να μπορέσετε να ορθοποδήσετε ξανά. Προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχετε δική σας επιχείρηση θα χρειαστείτε οικονομική ενίσχυση. Ίσως χρειαστεί να πάρετε ένα δάνειο ή να ζητήσετε δανεικά από κάποιον φίλο σας.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δουλειά σας και τις υποχρεώσεις σας και να ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας. Προγραμματίστε ένα ταξίδι.Χρειάζεστε επειγόντως καινούργιες εικόνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και έχετε περάσει πολλά, σας συμβουλεύουμε να μην είστε καχύποπτες ούτε να έχετε συνεχώς δεύτερες σκέψεις. Δείξτε σε όλους τον πραγματικό σας χαρακτήρα και κάντε τους να σας αγαπήσουν γι’ αυτό που πραγματικά είστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε αρκετά συναισθηματικοί σήμερα, γι ‘αυτό είναι καλύτερο να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ακόμα και αν σας πιέσουν φίλοι ή συνεργάτες. Τις ξαναβλέπετε όλες την επόμενη εβδομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντί να σπαταλιέστε δεξιά και αριστερά, βρείτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο να κάνετε και δώστε του όλη την ενέργειά σας. ΜΜΙα ενδιαφέρουσα γνωριμία εκτός εργασιακού περιβάλλοντος θα σας συναρπάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας για φλερτ είναι μεγάλη. Βγείτε, διασκεδάστε και που ξέρετε,  ίσως κάνετε μια γνωριμία που θα σας αλλάξει τελείως τη ζωή σας. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη και θα εισπράξετε πολλά μπράβο στη δουλειά σας. Συνεχίστε στον ίδιο ρυθμό και σίγουρα μια αύξηση ή μαι καλύτερη θέση σας περιμένουν.

Καλημέρα!

×