Ζώδια

Προβλέψεις Τρίτη 15 Αυγούστου

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Η συζήτηση με έναν φίλο θα είναι απρόβλεπτη σήμερα. Αυτό το άτομο μπορεί να έχει συναρπαστικές ιδέες ή μπορεί να σας προσβάλει. Επίσης μπορεί να συναντήσετε έναν πραγματικό χαρακτήρα, κάποιον αποφασιστικά διαφορετικό που θα σας κάνει να σκεφτείτε διαφορετικά. Όπως βλέπετε, δεν είναι μια βαρετή μέρα.
Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι κάνουν οι γονείς και τα αφεντικά σήμερα. Αποφύγετε τις εντάσεις και τους τσακωμούς αλλά και πράγματα που ξέρετε πως θα τους δυσαρεστήσουν. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τους φίλους σας.
Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)
Ίσως ξαφνικά να ταξιδέψετε, ή ίσως ένα προγραμματισμένο ταξίδι μπορεί να ακυρωθεί ή να αλλάξει την τελευταία στιγμή. Επίσης είναι πολύ πιθανόν σήμερα να μάθετε κάτι συναρπαστικό και ασυνήθιστο που θα σας ενθουσιάσει -η περιέργεια άλλωστε και η ροπή προς το διαφορετικό σας χαρακτηρίζουν.
Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Διπλασιασμός των φόρων, του χρέους, των κληρονομιών και των κοινών ιδιοκτησιών, διότι κάτι απρόβλεπτο και απροσδόκητο θα μπορούσε να τα επηρεάσει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τα πάντα γιατί αλλιώς δυσάρεστες εκπλήξεις θα σας αγχώσουν και θα σας αναστατώσουν.
Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Κάποιοι από το περιβάλλον σας, επαγγελματικό, φιλικό ή οικογενειακό θα είναι απρόβλεπτοι σήμερα. Μπορεί να ενεργούν διαφορετικά ή να λένε κάτι που περιμένετε λιγότερο και αυτό φυσικά δεν θα σας αρέσει καθόλου. Να είστε προετοιμασμένοι για όλα.
Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Η ρουτίνα εργασίας σας θα αλλάξει επειδή τα πράγματα είναι απρόβλεπτα. Ανεπάρκειες εξοπλισμού, έλλειψη προσωπικού και ακυρωμένα ραντεβού θα υπάρξουν στο… μενού σας. Από την άλλη πλευρά ίσως να έχετε μια ιδέα που θα σας αποφέρει έξτρα χρήματα.
Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Τα κοινωνικά σας σχέδια μπορεί να αλλάξουν σήμερα, ή κάτι που έχετε σχεδιάσει και το περιμένετε με λαχτάρα να μην πραγματοποιηθεί. Ένα φλερτ μπορεί να σας συγκλονίσει και να καταλήξει στον μεγάλο έρωτα που περιμένετε σε όλη σας τη ζωή.
Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)
Τα αφεντικά, οι γονείς και οι φίλοι σας εντυπωσιάζουν. Εν τω μεταξύ, θέλετε να ταξιδέψετε για ευχαρίστηση επειδή η ρουτίνα σας είναι ένα μεταβαλλόμενο τοπίο. Θα υπάρξουν απρόβλεπτα πράγματα, κυρίως δυσάρεστα που θα σας αναστατώσουν.
Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη συναντήσεις και εξόδους. Επιτέλους βρήκατε το χρόνο που ψάχνατε τόσο καιρό για να βγείτε και να διασκεδάσετε συντροφιά με τον σύντροφό σας ή αγαπημένους φίλους.
Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Το μυαλό σας το τελευταίο διάστημα είναι στα χρήματα. Ναι, περάσατε δύσκολα και ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιαστεί μια μεγάλη ευκαιρία που αν την εκμεταλλευτείτε θα κερδίσετε αρκετά χρήματα.
Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)
Και ναι, ήρθε αυτή η μέρα που δεν μπορείτε να ικανοποιηθείτε με τίποτα και σας φταίνε όλα και όλοι. Σκέφτεστε αλλά δεν μπορείτε να βρείτε μια λύση που θα τα αλλάξει τα πάντα και θα σας κάνει να αντικρίσετε τη ζωή με διαφορετικό μάτι. Υπομονή, ξημερώνει μια καινούργια ημέρα.
Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Έχετε ένα αόριστο αίσθημα δυσαρέσκειας σήμερα. Εν μέρει, αυτό είναι επειδή θα θέλατε να είστε σε διακοπές και όχι να προσπαθείτε να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας που συνεχώς αυξάνονται. Ηρεμήσετε, είμαστε στο αποκορύφωμα του καλοκαιριού.
Από: Γιώτα Κουτσάγια